Sport

Meci important pentru Dunărea Brăila, joi seara în Polivalenta brăileană

Meci important pentru Dunărea Brăila, joi seara în Polivalenta brăileană

Joi, 10 ianuarie 2019, de la ora 18.30, HC Dunărea Brăila va întâlni în etapa a XI-a din Liga Florilor la handbal feminin pe CSM Slatina. Întâlnirea este una foarte importantă pentru echipa pregătită de Aurelian Roșca, care în urma unei victorii s-ar putea apropia la 4 puncte de primul loc care duce la salvarea de la barajul pentru evitarea retrogradării, ocupat acum de echipa din Slatina. 

Echipa brăileană a avut un sezon de toamnă foarte slab, obținând doar 4 puncte în cele 9 meciuri disputate până acum, iar echipa ocupă ultimul loc în Liga Florilor. După înfrângerea de pe teren propriu cu CSM Rm. Vâlcea antrenorul Dumitru Berbece a fost înlocuit cu Aurelian Roșca, care a debutat pe banca tehnică a echipei brăilene la meciul din etapa a IX-a, câștigat acasă cu Măgura Cisnădie. În ultimul meci din anul 2018 HC Dunărea a pierdut la limită meciul cu CSU Cluj Napoca.

CSM Slatina ocupă locul 10, din 10 meciuri jucate, având 3 victorii și două rezultate de egalitate. În deplasare echipa din Slatina are o victorie pe terenul celor de la CSU Cluj Napoca.

Lotul echipei brăilene a rămas același de la finalul anului trecut, pentru că în primele etape antrenorul Aurelian Roșca nu se va baza nici pe nou venita în această iarnă, brazilianca Tauani Martins Schneider, jucătoare care va împlini 24 de ani pe 16 martie.

Partida dintre HC Dunărea Brăila și CSM Slatina va fi arbitrată de buzoienii Georgian Băducu și Răzvan Voicu. Cei doi au mai arbitrat anul acesta echipa brăileană, în etapa a III-a, când au pierdut în deplasarea de la HC Zalău. În campionatul trecut, meciul dintre Dunărea Brăila și CSM Slatina s-a terminat la egalitate, scor 20-20, iar în retur, la Slatina, oltencele au câștigat cu 19-17.

În primele două meciuri din etapa a 11-a a Ligii Florilor, disputate miercuri seara, s-au înregistrat rezultatele:

Minaur Baia Mare – Corona Braşov 27-24 (14-10)

HC Zalău – SCM Craiova 28-22 (14-11)

Joi, 10 ianuarie, sunt programate celelalte meciuri:

CSM Bucureşti – SCM Gloria Buzău

CSM Galaţi – Gloria Bistriţa-Năsăud

SCM Rm Vâlcea – CSU Cluj-Napoca

Măgura Cisnădie stă.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •