Dunărea Brăila a reușit să obțină semnătura unuia dintre cei mai titrați portari din lume. Mayssa Pessoa va îmbrăca tricoul echipei HC Dunărea Brăila și se întoarce în România cu gânduri mărețe, după ce a mai jucat în perioada 2014-2016 la CSM București.

Determinarea, siguranța în poartă și capacitatea de a intimida adversarul fac din Mayssa Pessoa unul dintre cei mai buni portari din lume chiar și la vârsta de 36 de ani.

Sunt foarte fericită că m-am întors în România și că fac parte din acest frumos proiect ambițios pe care Brăila îl are și sunt destul de sigură că se poate realiza. România este țara pe care o iubesc cel mai mult, dintre toate țările în care am fost, fiindcă aici am câștigat cea mai importantă competiție din lume la handbal, Liga Campionilor. Este țara în care, așa cum am spus de atâtea ori, atunci când este posibil, aș vrea să mă întorc. Liga Națională va deveni foarte puternică în sezonul următor și sunt extrem de motivată pentru asta și sigură că voi fi 150% pregatită să încep. Țin să mulțumesc conducerii Dunării Brăila și în special președintelui George Caranica pentru încrederea acordată și pentru acest proiect minunat pe care mi l-a propus. Dunărea Brăila va crește și va crește rapid iar noi, jucătorii, ne vom asigura ca acest lucru să se realizeze. Vă mulțumesc foarte mult și imi doresc să ne vedem în curând, în România”, a declarat Mayssa Pessoa.

Cele mai importante succese obținute de Mayssa în carieră au fost titlul Mondial cu naționala Braziliei dar și Liga Campionilor în 2016, cu CSM București. Totodată, aceasta deține 2 titluri în Liga Națională din România dar și o medalie de aur obținută în Cupa României și una de argint.

“HC Dunărea Brăila a realizat anul acesta o performanță deosebită prin participarea în Liga Europeană EHF iar Primăria Brăila și Consiliul Județean Brăila vor susține în continuare această echipă la care dețin acțiuni . Performanța se realizează cu pasiune, talent, implicare și un pic de noroc. Felicit jucătoarele, echipa tehnică și conducerea clubului pentru rezultatele realizate anul acesta și sper ca noul sezon să aducă suporterilor motive de bucurie. Îi doresc mult succes noului portar Mayssa Pessoa și sunt convins că va apăra poarta echipei cu același talent ca și în anii în care a caștigat Liga Campionilor, sau Titlul Mondial cu naționala Braziliei”, a declarat primarul Municipiului Braila, Marian Dragomir

În cariera sa aceasta a mai evoluat în Franța la Issy Paris Hand, în Rusia la Dinamo Vologograd și Rostov – Don, și în Macedonia, la Vardar.

„Mă bucur că am reușit să aducem la Brăila un portar cu o asemenea experiență. Mayssa a fost foarte încântată de la început de când i-am prezentat proiectul și fără nicio ezitare a spus da. Este un portar cu experiență, un om ambițios și muncitor și sunt sigur că vom forma o echipă puternica”, a declarat președintele HC Dunărea Brăila, George Caranica.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •