Sport

Manse spectaculoase in etapa a 3-a la dirt-track

Manse spectaculoase in etapa a 3-a la dirt-track

Sâmbătă după amiază s-a desfășurat etapa a 3-a a Campionatului Național Individual de dirt-track, precum și cele trei manșe restanță din etapa a 2-a. 

Primele manșe în care au alergat seniorii au fost cele din etapa a 2-a, iar manșa cu numărul 11 din această etapă a fost câștigată de Marian Gheorghe, urmat de Sorin Popa și Dragu Cristian. În manșa a 12-a din etapa a 2-a câștigător a fost Adrian Gheorghe, urmat de Andrei Sorin și Cristian Dragu. Ultima manșă din etapa a 2-a a fost adjudecată tot de Adrian Gheorghe, urmat de Alexandru Toma și Mircea Agrișan.

În urma acestor rezultate podiumul la seniori în etapa a 2-a a fost: 1. Adrian Gheorghe -12 puncte, 2. Marian Gheorghe -11 puncte, 3. Mircea Agrișan -8 puncte.

În etapa a 3-a au fost programate tot 13 manșe. În prima manșă s-au aliniat la start 4 sportivi, iar câștigător a fost Mircea Agrișan, urmat de Ștefan Popa, Florin Barabașu și Andrei Moosz. În manșa a doua cele 3 puncte ale învingătorului au fost adjudecate de brăileanul Andrei Popa, care a fost urmat de un alt brăilean, Alexandru Toma. pe locul 3 s-a clasat Dragoș Moosz de la CSTA București, iar pe locul 4 a terminat Andrei Moosz de la Voința Sibiu.

În manșa a treia au concurat doar doi sportivi, iar Mircea Agrișan de la CSTA București a câștigat 3 puncte, iar Dragoș Moosz a obținut două puncte. Manșa a patra a fost câștigată de Alexandru Toma de la CSM Brăila, urmat de Florin Barabașu și Sorin Popa, ambii tot de la CSM Brăila. Manșa 5 a fost câștigată de Marian Gheorghe, urmat de fiul său Adrian Gheorghe, ambii de la CSTA București. Pe locul 3 s-a clasat colegul lor de club Dragoș Moosz, iar pe ultimul loc, fără nici un punct, s-a clasat Florin Barabașu. În manșa a 6-a Adrian Gheorghe a câștigat clar în fața lui Cristian Dragu de la CSM Brăila, iar pe locul 3 s-a clasat Andrei Moosz.

Manșa a 7-a a fost câștigată de juniorul de la CSM Brăila, Andrei Popa, care a fost urmat de Cristian Dragu și Florin Barabașu, ambii de la clubul brăilean. Adrian Gheorghe a câștigat și manșa a 8-a, fiind urmat de Mircea Agrișan de la CSTA București și Andrei Popa. pe locul 4 s-a clasat Sorin Popa.

Manșa a 8-a se anunța una foarte disputată, dar Alexandru Toma și Marian Gheorghe au fost descalificați și astfel Mircea Agrișan a câștigat manșa, iar pe locul 2 s-a clasat Cristian Dragu, care și-a trecut în cont două puncte. În manșa cu numărul 9 A fost rândul lui Ștefan Popa de la CSM Brăila să fie descalificat, iar manșa a fost câștigată de Adrian Gheorghe, urmat de Alexandru Toma.

Manșa a 11-a a fost câștigată de Marian Gheorghe, secondat de Sorin Popa și Andrei Moosz. În manșa a 12-a Dragoș Moosz și-a adjudecat cele trei puncte ale învingătorului, el fiind urmat de Ștefan Popa și Sorin Popa, Cristian dragu fiind descalificat. Ultima manșă a adus la start trei sportivi, iar juniorul brăilean Andrei Popa a reușit să îl învingă pe veteranul Marian Gheorghe, iar Ștefan Popa s-a clasat pe locul 3. În clasamentul etapei a 3-a pe primul loc s-a clasat Adrian Gheorghe, care este și liderul clasamentului general după 3 etape, cu 11 puncte. Pe locul 2 în etapa a 3-a s-a clasat Mircea Agrișan, tot cu 11 puncte, iar pe locul 3 s-a clasat Andrei Popa cu 10 puncte.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •