Silviu Mares 19 noiembrie 2012
Maine, sedinta Colegiului Prefectural al Judetului Braila

Maine, sedinta Colegiului Prefectural al Judetului BrailaMaine, 20 noiembrie 2012, cu incepere de la ora 10,00, in Sala Mare de sedinte a Prefecturii Braila va avea loc sedinta Colegiului Prefectural, care va avea urmatoarea ordine de zi:

1. Informare asupra actiunilor ce urmeaza a fi desfasurate de catre Directia de Sanatate Publica Braila, în vederea monitorizarii respectarii prevederilor legale la comercializarea produselor specifice sarbatorilor de iarna, prezentata de catre Gabriel Ciochina, Directorul Executiv al Directiei de Sanatate Publica a judetului Braila.

2. Prezentarea programului de masuri de supraveghere sanitar-veterinara, în perioada premergatoare si în timpul sarbatorilor de iarna, în domeniul igienei si sanatatii publice sanitar-veterinare, întocmit de catre Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Braila. Va prezinta acest program Lucica Geru, Director Executiv al Directiei Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Braila.

3. Informare prezentata de catre Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Braila, privind verificarea modului de comercializare a produselor specifice sarbatorilor de iarna si a comercializarii produselor sub forma reducerii de pret. Informarea va fi supusa atentiei Colegiului Prefectural de catre Dumitru Marta, Comisar sef adjunct, Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Braila

4. Prezentarea, de catre Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Braila, a modului de derulare a Programului Guvernamental referitor la acordarea de ajutoare de încalzire pentru populatie (energie termica, gaze naturale si combustibil solid) la nivelul judetului Braila, in expunerea Ancai Vasiliu, Director Executiv al Agentiei Judetene pentru Plati si Inspectie Sociala Braila.

5. Informare cu privire la activitatea desfasurata de catre Oficiul Judetean de Posta Braila, în anul 2012. Prezinta Marian Gheorghe, Sef oficiu, Oficiul Judetean de Posta Braila.

6. Proiect de hotarâre pentru aprobarea „Planului comun de actiuni privind coordonarea activitatilor specifice sarbatorilor de iarna, întreprinse în judetul Braila, pentru protejarea sanatatii si sigurantei cetatenilor în perioada premergatoare si în timpul sarbatorilor de iarna, al Directiei de Sanatate Publica Braila, Directiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Braila si al Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Braila”, ce va fi prezentat de catre subprefectul Catalin Ionut Grosu.

7. Diverse.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.