Politica

Lucian Căprariu, candidatul la primăria Brăila din partea Alianței PNL-Brăila Nouă

Lucian Căprariu, candidatul la primăria Brăila din partea Alianței PNL-Brăila Nouă

Lucian Căprariu este brăilean și a copilărit în acest oraș, unde a învățat și-a întemeiat o familie și și-a crescut doi copii, și tot în Brăila își desfășoară afacerile. În mandatul 2016-2020 a fost ales consilier municipal independent, iar în urmă cu aproape doi ani a întemeiat Partidul Brăila Nouă.

”Cunosc Brăila din toate punctele de vedere, ațât administrativ, având în vedere că în ultimii 4 ani am ocupat poziția de consilier în cadrul Consiliului Local Brăila, dar și economic, având în vedere experiența de antreprenor  pe care o am încă din anii ‘ 90 și experienta în zona de dezvoltare urbană și regională.

Am crezut întotdeauna că pentru a schimba lucrurile, este nevoie de implicare. Așadar, în 2018, am pus bazele unei formațiuni politice care să reprezinte interesele brăilenilor, Partidul Brăila Nouă, un partid construit pentru brăileni, pentru Brăila și pentru un viitor mai bun al acestora.

Cred că este momentul ca Brăila să aibă o administrație care să fie parteneră cetățenilor, care să aibă ca prioritate dezvoltarea acestui oraș, care să știe să atragă eficient fonduri, investiții și acestea să se reflecte în condițiile de viață și nivelul de trai al locuitorilor” spune Căprariu despre el.

Candidatul Alianței locale PNL- Brăila Nouă spune că s-a băgat în această luptă electorală pentru că trebuie ”să ducem,  din nou, Brăila pe primele locuri în țară!”

Căprariu spune că Brăila are toate oportunitățile la dispoziție, având exemplele altor orașe din țară care au reușit, cum ar fi Cluj, Oradea, Timișoara sau Arad, și acum trebuie să ne uităm spre viitor și să ne apucăm de construit.

„Salut decizia conducerii Partidului Național Liberal, alături de care anunțăm alianța PNL – Brăila Nouă, de a mă susține în lupta către postul de primar, ca fiind primul semnal puternic de unire în jurul unui candidat, alături de care să poată fi produsă o schimbare profundă la Brăila. Mă adresez pe această cale și celorlalte partide, ai căror membri sau simpatizanți doresc plasarea orașului și județului pe drumul spre gloria pe care a avut-o urbea noastră în perioada interbelică și pe care o putem recăpăta.

De asemenea, transmit un mesaj de mobilizare și de încredere celor care sunt nemulțumiți de administrațiile pe care Brăila le-a avut, celor care nu au simpatii sau antipatii politice.

Cetățenii Brăilei merită să fie mândri de orașul și județul lor. Nu mai avem nici un motiv să ne simțim inferiori altor orașe din România, dimpotrivă.

De asemenea, vreau să transmit, în calitate de președinte al Partidului Brăila Nouă, că susținem candidatura domnului Cătălin Boboc la președinția Consiliului Județean Brăila, și o considerăm ca fiind una puternică și care, după câștigarea alegerilor va duce județul la adevăratul său potențial, demers în care Brăila Nouă va fi parte activă la strategiile de dezvoltare regională și, mai ales, la implementarea acestora” este mesajul transmis brăilenilor de candidatul Alianței PNL-Brăila Nouă la Primăria Municipiului Brăila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •