Sport

LPS Brăila a întors scorul după ce a fost condusă cu 8 goluri și a câștigat la o diferență de 5 goluri

LPS Brăila a întors scorul după ce a fost condusă cu 8 goluri și a câștigat la o diferență de 5 goluri

LPS Brăila a câștigat miercuri al doilea meci din grupa valoare, reușind să câștige la Galați cu 34-29, după ce la pauză au condus gălățencele cu 17-12! 

În etapa a doua din grupa valoare a campionatului național de handbal junioare I, LPS Brăila a câștigat meciul cu CSM Galați și este lider în seria I, fiind singura echipă cu două victorii din tot atâtea etape.

Chiar dacă au marcat primul gol al meciului prin Diana Gașpar, echipa pregătită de Cristi Preda și Eugen Jelesneac a intrat greu în meci și gazdele, pregătite de Alexandrina Soare, s-au distanțat la 5 goluri, scor 7-2 în minutul 13. În minutul 22 CSM Galați s-a desprins prima dată la 8 goluri, scor 14-6. De la scorul de 16-8 în minutul 26, Brăila a marcat trei goluri consecutive și a redus handicapul la 5 goluri, diferență care s-a înregistrat și la pauză, când CSM Galați conducea cu 17-12.

Nici debutul reprizei a doua nu dădea semne că Brăila ar mai putea întoarce scorul. În minutul 36 CSM Galați a reușit să se desprindă din nou la 7 goluri, scor 21-14. Din acest moment a început ”taifunul” brăilencelor. În minutul 40 s-au apropiat la două goluri, scor 22-20, iar în minutul 47 au trecut la conducere, scor 24-25, după un gol marcat de Mirabela Coteț. Alexandra Oprea a dus LPS Brăila imediat la două goluri avans, iar finalul a fost dominat de fetele pregătite de Preda și Jelesneac, care s-au distanțat la șase goluri, scor 24-38. În ultimul minut gazdele au redus handicapul la cinci goluri.

Golurile fetelor de la LPS Brăila au fost marcate de: Nicoleta Popa -9 goluri, Alexandra Vrabie -8, Mirabela Coteț -4, Diana Gașpar -4, Alexandra Oprea -3, Laura Surdu -3, Adelina Iordache -2 și Anca Chirică -1. Au mai jucat: Ana Maria Micu, Alexandra Perianu și Anna Stan.

Pentru gazde cele mai multe goluri au fost marcate de Mălina Bichir, care a înscris de 7 ori.

Marți, 12 februarie, LPS Brăila va întâlni pe teren propriu pe CSS 1 Constanța, în etapa a III-a din grupa valoare, seria 1.

sursa foto: Sportul ilustrat

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •