ProBr

Video: LiL Style a revenit acasa de la Campionatul Mondial de Hip-Hop

Video: LiL Style a revenit acasa de la Campionatul Mondial de Hip-Hop
LiL Style a revenit acasa de la Campionatul Mondial de Hip-Hop
LiL Style a revenit acasa de la Campionatul Mondial de Hip-Hop

Trupa de dans LiL Style a participat la inceputul lunii august la Campionatul Mondial de Hip-Hop, competitie la care au participat peste 70 de trupe din lume.

Trupa braileana LiL Style, condusa de profesoara Liliana Stan, a avut urmatoarea componenta: Teodora Andreea Colţ, Nicoleta Alexandra Grosu, Elena Pitulice, Maria Laura Tudose, Mario Constantinescu, Cristina Raluca Andrei, Mădălin Furfurică şi Anca Ioana Iordache.

”Ne-am intors de la cel mai mare campionat din lume, World Hip Hop Dance Championship. Ne bucuram sa putem impartasi experienta extraordinara dupa un astfel de concurs. Ne-am intors cu un onorabil loc 56 din 72 de trupe, cele mai bune din lume. Ne onoreaza faptul ca am dansat la acest nivel, pe aceeasi scena cu dansatori de clasa mondiala, chiar daca nu am reusit sa ajungem in faza semifinala. Am concurat cu cei mai buni, iar rezultatul nostru ne da curaj sa mergem mai departe!”, a declarat Liliana Stan, coregrafa trupei de dans brailene.

Cei opt dansatori braileni participanti la Las Vegas au participat la workshop-uri, unde au invatat lucruri noi si au vazut cum se face performanta la un alt nivel, intr-un mediu prietenos si cu investitii pe masura.

[quote]Am ajuns la World Hip Hop Dance Championship datorita sponsorului nostru oficial Yazaky Romania, datorita sprijinului acordat de Rotary Club Braila si Carrefour, dar si tuturor oamenilor care au avut incredere in noi si ne-au sustinut. Scoala de dans „LiL Motion” are in continuare planuri mari, nu doar cu trupa LiL Style, ci si cu mezinii. Vem sa ne dezvoltam, sa crestem, sa avem rezultate cat mai frumoase si sa reprezentam in continuarea cu mandrie si la un nivel cat mai inalt Braila si Romania. Am revenit la antrenamente pentru ca avem proiecte care cer in continuare daruire si foarte multa munca. Ne vom revedea in curand la: „Romanii au talent”,”Nymphea Dance” Oradea, „Bucharest Dance Festival” ,”Dance Fest Novi Sad”, Serbia si nu numai! Va multumim tuturor pentru increderea acordata! Ne bazam in continuare pe sprijinul si implicarea celor care apreciaza ambitia, munca, performanta![/quote], a completat Liliana Stan, cea care a infiintat LiL Motion Dance School Braila. 14111882_10154105488873197_1046763579_n

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •