Silviu Mares 5 decembrie 2012
La noi e bine, dar nici la altii nu e rau

La noi e bine, dar nici la altii nu e rauAstazi, incepand cu ora 11,00, la sediul Prefecturii Braila a avut loc o teleconferinta, axata pe doua probleme principale: pregatirile autoritatilor publice pentru intampinarea iernii si apropiatele alegeri parlamentare.

Teleconferinta cu prefectii a fost coordonata de catre Mircea Dusa, ministrul Administratiei si Internelor, care se afla, la acea ora, in judetul Harghita.

Dupa ce ministrul Dusa a prezentat o imagine la nivel de tara, cu cifre si date, asigurand ca sunt luate toate masurile legale pentru ca iarna ce va veni sa nu-i mai gaseasca nepregatiti pe cei care trebuie sa asigure confortul cetatenilor, s-a referit si la faptul ca guvernul si prefecturile sunt in grafic cu organizarea alegerilor parlamentare.

Atat depre primul subiect, cat si despre al doilea, Dusa a cerut tuturor celor implicati sa impuna respectarea legii, sa fie impartiali si sa fie pregatiti pentru toate surprizele pe care vremea ni le poate scoate in cale.

Mai multi prefecti de judete au raportat asupra problemelor aparute si daunele pricinuite, mai ales cele privind furtuna de zilele trecute, cerand, chiar, ajutor material din partea Guvernului.

Majoritatea dintre acestia l-au asigurat pe ministru ca nu vor fi luati prin surprindere de eventualele fenomene meteorologice negative, ca fiecare judet are tot ceea ce este necesar pentru a contracara vremea nefavorabila, atunci cand aceasta va veni.

Mihaela Marcu, prefectul judetului Braila, nu a intervenit in aceasta teleconferinta si nici nu a fost solicitata sa raporteze situatia din teren, semn ca, in judetul nostru, autoritatile si-au facut datoria.

Comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.