Evenimente

La CNA una se voteaza alta se valideaza. Super Bingo se reia

La CNA una se voteaza alta se valideaza. Super Bingo se reia
La CNA una se voteaza alta se valideaza. Super Bingo se reia
La CNA una se voteaza alta se valideaza. Super Bingo se reia

Duminica, 5 mai 2013, incepand cu 16.15, SuperBingo Metropolis revine la Antena 1. Postul TV din Baneasa reia difuzarea SuperBingo dupa mai bine de un an de la suspendarea brusca din cauza unor probleme ale firmei organizatoare cu Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF). Antena 1 a suspendat difuzarea Super Bingo Metropolis duminica 19 februarie 2012, la ora 16:00, cand postul de televiziune a ales sa transmita un film.

In ziua in care consiliul a votat amendamentul care interzicea jocurile de Bingo (amendament scos ulterior de presedintele CNA, Laura Georgescu), Sorin Alexandrescu, presedintele Antena Group, ar fi fost la sediul institutiei care reglementeaza audiovizualul, inainte de sedinta publica. CNA a adoptat, pe 28 martie, Decizia nr. 141 pentru modificarea si completarea Deciziei CNA privind codul de reglementare a continutului audiovizual. Decizia de modificare a fost publicata in Monitorul Oficial pe 1 aprilie. Potrivit a trei membri CNA care au luat pozitie publica – Narcisa Iorga, Valentin Jucan si Florin Gabrea – versiunea publicata in Monitorul Oficial este diferita de cea adoptata de forul audiovizual. Din versiunea publicata in Monitorul Oficial au disparu prevederile legate de jocurile de noroc, interzise in intervalul 06.00-23.00, si interdictia de difuzare a imaginilor cu persoane in ipostaze degradante in afara intervalului 24.00-06.00, aparand in schimb o prevedere care, potrivit lui Valentin Jucan, a fost respinsa prin vot de Consiliu, anume ca serialele sa fie una dintre exceptiile de la regula care spune ca programele cu marcaj de varsta „15” pot fi difuzate doar in intervalul 23.00-06.00.

Antena 1 anunta ca SuperBingo Metropolis va reveni in grila de programe a postului de 5 mai, urmand sa fie prezentata, ca si pana acum, de Romica Tociu, Cornel Palade, Mihai Mitoseru si Daniela Crudu. Super Bingo Metropolis isi mentine promisiunea facuta anul trecut! Cei care si-au cumparat cartoane pentru partida din 19 februarie 2012, care nu a mai fost difuzata, le pot schimba cu cartoane noi pentru partida de duminica, 5 mai. De asemenea biletele pot fi achizitionate de la distribuitorii autorizati, incepand cu data de 1 mai. Premiile puse la bataie in partida de Pasti au o valoare totala de 40 de miliarde de lei vechi.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.