Sport

Juniorii U16 de la Cuza Sport Braila au pierdut meciul cu Steaua

Juniorii U16 de la Cuza Sport Braila au pierdut meciul cu Steaua

IMG_4858Duminică la prânz, juniorii U 16 de la Cuza Sport Brăila n-au ținut ritmul cu cei de la Steaua CSM Eximbank București și abia în ultimul sfert, când bucureștenii au jucat cu rezervele, au reușit să mai reducă din handicap. La finalul meciului rezultatul a fost 39-77 (11-32, 5-15, 10-24, 14-6) pentru Steaua. Cel mai bun jucător al brăilenilor a fost totuși cel mai mic de statură, Edy Trifan reușind să înscrie 16 puncte, cu 3 coșuri marcate de la 3 puncte. IMG_4854

Jucătorii brăileni au început meciul timorați, parcă speriați de înălțimea adversarilor și au greșit foarte mult, atât în atac cât și în apărare. Puținele situații în care brăilenii au încercat să arunce la coș în primele două sferturi s-au lovit și de ghinion, mingea parcă evitând să intre în coș, dar de cele mai multe ori pătrunderile sau aruncările au fost blocate. După primele 10 minute steliștii au luat un avans considerabil, scor 32-11. În sfertul al doilea brăilenii n-au marcat decât 5 puncte, dar au și primit mai puține puncte și la pauza mare tabela arăta 47-16 pentru Steaua.

Și după pauză jocul a păstrat același ritm ca în primele două sferturi, brăilenii au ratat foarte mult și au primit mult prea ușor puncte. Steliștii și-au mărit avansul până la 45 de puncte, scor 71-26. În ultimul sfert, când Steaua a introdus pe teren jucătorii de pe bancă și juniorii de la Cuza Sport au prins mai mult curaj, reușind să mai reducă din handicap și să câștige sfertul cu scorul de 14-6.

Pentru CS Cuza Sport Brăila au marcat: Edy Trifan -16 puncte (3×3 puncte), Sevim Zamfir -6, Andrei Grozea -6, David Bejan -4, Alexandru Koler -3 (coș de 3 puncte), Mihnea Done -2 și Alexandru Marin -2. Au mai jucat: Dragoș Alexandru, Gabriel Bianu, Alex Mitache, Eduard Urdă și Bogdan Căpităneanu.

Pentru Steaua CSM Eximbank București au marcat: Petriceanu -14 puncte (2×3 puncte), Dudaș -14 (1×3), Măciucă – 12 (1×3), Ionescu -9, Bălteanu -9, Toderasc -4, Matea -3 și Emurali -2.

În etapa următoare din grupa II a fazei semifinale, CS Cuza Sport Brăila va juca în deplasare, duminică, 31 ianuarie, la CSS Craiova.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •