Sport

Junioarele I de la LPS Braila au debutat cu o infrangere in 2013

Junioarele I de la LPS Braila au debutat cu o infrangere in 2013

Junioarele I de la LPS Braila au debutat cu o infrangere in 2013Sambata 16 februarie 2013, s-au jucat partidele din etapa a IX-a a Campionatului National de junioare I, seria B. Dupa ce in etapa precedenta LPS Braila a stat, in aceasta etapa au jucat la Constanta cu CSS Constanta. Handbalistele de la LPS Braila au pierdut acest meci cu scorul de 26-25 (13-12), dar sansele de calificare la primul turneu semifinal au ramas practic intacte, chiar daca au coborat pe locul 3 in serie, cu 10 puncte si golaveraj 215-156. aceasta este a doua infrangere a LPS Braila in aceasta editie de campionat, dupa ce a pierdut meciul cu Nova Force Giurgiu, din etapa a V-a, cand au pierdut cu 24-16 (13-5).

Handbalistele de la LPS Braila au plecat in dimineata meciului spre Constanta si au mers direct la sala, dar au acuzat si absenta a trei dintre titularele de drept ale echipei. Diana Axinte, componenta a lotului national de junioare a venit accidentata de la lot si este nevoita sa aiba o pauza de trei luni de zile, Gabriela Moldoveanu a acuzat o raceala si nu a facut deplasarea, iar Larisa Valcu este si ea accidentata.

Laura Bujoiu

Antrenorul Viorel Alexandru s-a aratat insa multumit de joc, in conditiile date, chiar daca rezultatul nu a fost cel scontat. Acesta a avut aprecieri la adresa portaritei Laura Bujoiu, care alaturi de Roxana Tabarcea, evolueaza si in Divizia A pentru HCM Buzau, ea avand cateva interventii foarte bune care au limitat proportiile scorului. Cele 25 de reusite ale fetelor de la LPS Braila au fost inscrise de Roxana Tabarcea -8 (majoritatea din aruncari de la 7 m), Maria Paraipan -5, Anca Ciuclaru -5, Madalina Popa -3, Monica Voda -2, Bianca Chipciu -1 si Madalina Mures -1. Chiar daca a inscris 8 goluri in acest meci, Roxana Tabarcea a dezamagit in acest meci, dar trebuie sa tinem cont ca aceasta are probleme cu meniscul de la piciorul stang.

Urmatorul meci al fetelor de la LPS Braila va avea loc sambata 23 februarie 2013, de la ora 13, in sala LPS, cand va intalni pe Grup Scolar 1 Mai Ploiesti. Meciul de sambata va fi arbitrat de Ionut Ifrim si Alexandru Ilisei, ambii din Neamt.

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.