Social

Iulia are nevoie de ajutor pentru a-și vedea fetița crescând

Iulia are nevoie de ajutor pentru a-și vedea fetița crescând

O profesoară din județul Brăila, duce o luptă continuă cu cancerul. Este o persoană deosebită, o profesoară de Geografie ce își iubește meseria și elevii. Ca orice părinte, vrea să își vadă fetița de 7 ani crescând. O mamă minunată, un dascal care timp de 20 de ani s-a dedicat profesiei și și-a iubit elevii, o femeie puternică are nevoie de ajutor pentru a continua să lupte cu cancerul.

Povestea Iuliei

[quote]Numele meu este Țiganus Iuliana, am 44 ani, sunt căsătorita și am un înger de fetiță de 7 ani. Sunt profesoară de geografie de 20 ani, mi-am iubit meseria și elevii mei. Coșmarul meu a început exact după nașterea fetiței mele. O alăptam și am descoperit un nodul la sânul drept. Am făcut tot felul de investigații și am plecat la București. Aici nu au fost siguri de diagnostic, dar eu am solicitat masectomie, în cazul în care descopereau ca poate fi un nodul malign. Am fost operata în februarie 2012. A fost un carcinom intraductal invaziv și sânul a fost extirpat. Îmi amintesc și acum, că la externare, venise soțul cu fetița, care avea 10 luni și jumătate, mergea în piciorușe, dar nu mă cunoștea. Mă uitase mititica. Au urmat apoi 8 serii îngrozitoare de chimioterapie. După un an se părea că sunt bine. Am continuat controalele, tratamentul, apoi în 2017 tot singură am descoperit pe cicatricea sânului operat din nou un nodul. Ecografia arăta recidiva. Am plecat la București și m-au operat din nou. Nu mi-au dat răspunsuri, trebuia făcută și radioterapie. De data aceasta am făcut doar 25 de ședințe de radioterapie și atât. Mi-au zis ca acum să stau liniștită. În 2018 au apărut niște dureri de oase, abia când am zis că mă doare tot corpul mi s-a prescris scintigrafie osoasă. Rezultatul a fost înfiorător, metastaze la oase (coloana, bazin, vertebre, craniu) și noduli la ficat și plămâni. Eu sunt o luptătoare, pentru că țelul meu este să îmi văd fetița crescând, să știu că are mama, omul cel mai scump pentru orice ființă pe pământ. M-a întrebat într-o zi ”mama tu ai cancer?”. Nu mă așteptam să întrebe așa ceva. I-am răspuns că nu am eu asa ceva și am văzut cum a răsuflat ușurată. Este un copil matur pentru vârsta ei, ea știe multe pentru că a văzut multe. A fost să mă viziteze la spital în 2017, a văzut cum mi se făceau injecții în burta. Am încercat să o feresc cât mai mult. Oameni frumoși și cu suflet mare, vă spun din inimă că vreau să trăiesc, să fiu alături de fetița mea, să o sprijin, așa cum îi promit mereu. Ajutați–ne! Vreau să îmi închei povestea cu ceva frumos, dar care te pune pe gânduri, ceva rostit tot de Măriuca mea, fata bălaie cu ochii albaștri de înger „MAMA, dacă ne desparte cineva te voi cauta până te voi găsi”. Va îmbrățișez pe toți![/quote] își descrie profesoara Iulia Țigănuș povestea.

Șansele ei de vinecare vin din partea spitalului Medipol Mega Hospital Complex din Turcia. Costurile tratamentelor se ridică la suma de 150.000 euro! Așadar,Iuliana are nevoie de noi toți ca ea să învingă boala. Orice sumă contează!
Banii se pot dona în contul următor: RO72BRDE090SV09856420900

Donații se pot face și prin Asociația “SALVEAZĂ O INIMĂ”, Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botoșani

Vă rugăm să specificați numele de familie  (Tiganus) al cauzei pentru care faceți donația!

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •