Sport

Învinse la 6 goluri după ce la pauză au avut două goluri avantaj

Învinse la 6 goluri după ce la pauză au avut două goluri avantaj

HC Dunărea Brăila a pierdut la șase goluri diferență meciul cu Măgura Cisnădie, după ce la pauză au avut un avantaj de două goluri. Totuși, Gabriela Dobre a avut o evoluție excelentă în poartă și a parat 5 aruncări de la 7 metri ale gazdelor, care au marcat însă alte 7 goluri din aruncări de la 7 metri. Măgura a câștigat cu 28-22 (8-10). 

Dunărea Brăila a început bine meciul de la Cisnădie și a condus cu 2-0 prin golurile marcate de Dache și Czeczi. În minutul 9 Brăila avea trei goluri avans, diferență pe care au mai avut-o la scorul de 3-6 în minutul 12. Gazdele s-au apropiat la un gol de câteva ori, dar la pauză Dunărea a intrat în avantaj de două goluri, scor 8-10. În prima repriză Czeczi și Preda au ratat câte o aruncare de la 7 metri pentru echipa brăileană, iar de la gazde Ada Moldovan și Oana Țiplea de câte două ori și Oana Apetrei au ratat de la linia de 7 metri.

După pauză Măgura a marcat primul gol prin Da Silva. Gazdele au reușit să egaleze prima dată în minutul 36, scor 11-11, după un gol marcat de Araujo. În minutul 40 Măgura a trecut prima dată la conducere, când Apetrei a marcat pentru 14-13. După o suită de ratări la ambele porți, Axinte a egalat, dar Ada Moldovan a marcat de două ori la rând și echipa din Cisnădie avea două goluri avans la jumătatea reprizei secunde. Diferența de 1-2 goluri s-a menținut până în minutul 53, când Țiplea a marcat pentru 23-20, iar apoi Moldovan a mărit diferența la 4 goluri. Brăila a redus din handicap după două ratări de la 7 metri ale lui Czeczi și Preda, dar în minutul 58 Moldovan a mărit diferența la 5 goluri, scor 26-21. Dunărea a mai marcat o dată prin Czeczi, apoi Araujo și Apetrei au înscris ultimele două goluri ale meciului intercalate de o nouă ratare de la 7 metri a Dianei Axinte.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Diana Axinte – 5 goluri, Alina Czeczi -5 (2 de la 7 m), Nicoleta Tudor -3, Elena Dache -3, Ana Maria Berescu -2, Nicoleta Safta -2, Cătălina Preda -1 (1 de la 7 m), Cristina Gheorghe -1.

Pentru Măgura Cisnădie au marcat: Araujo -8 (6 de la 7 m), Moldovan -7, Țiplea – 6 (1 de la 7 m), Apetrei -4, Da Silva -3.

După 22 de etape HC Dunărea Brăila ocupă locul 11 cu 20 de puncte, la trei puncte în spatele celor de la CSM Slatina și Gloria Buzău și la 5 puncte de Minaur Baia Mare. În etapa următoare, joi, 25 aprilie, echipa brăilenă va primi vizita celor de la U Cluj, echipă clasată pe locul 12 cu 12 puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •