Braila

Interventii pentru urgente medicale in ziua de 19 ianuarie

Interventii pentru urgente medicale in ziua de 19 ianuarie
Interventii pentru urgente medicale in ziua de 19 ianuarie
Interventii pentru urgente medicale in ziua de 19 ianuarie

Luni, 19 ianuarie, într-o zi în care Brăila era sub avertizare meteo de cod galben de ninsori și viscol, după ce cu o zi înainte a fost cod portocaliu, au fost mai multe solicitări pentru intervenția ambulanțelor însoțite de utilaje de deszăpezire. 

La ora 10.30, o persoană în vârstă de 85 ani, din localitatea Tufeşti, cu fractură membru inferior, a solicitat intervenţia unei ambulanţe SAJ, care l-a preluat şi transportat pe pacient la Spitalul Viziru, unde a ajuns la ora 12.27.

La ora 11.55 a fost solicitat prin SNUAU 112, intervenţia echipajelor SAJ pentru o femeie în vârstă de 30 de ani, gravidă în 9 luni din localitatea Mihail Kogălniceanu, comuna Râmnicelu pentru a fi transportată la maternitatea din municipiul Brăila. Din cauza sulurilor de zăpadă de pe acel drum ambulanța nu a putut ajunge până la ea și a fost solicitat elicopterul SMURD de la Galați. La ora 15.00 gravida a fost preluată de elicopter şi la ora 15.15 a ajuns în municipiul Brăila fiind predată către un echipaj SAJ şi transportată la Maternitatea Brăila.

La ora 10.53 s-a solicitat prin SNUAU 112, intervenţia pentru o persoană suspectă de AVC din localitatea Polizeşti, comuna Stăncuţa. SMURD Însurăţei şi şenilata din dotarea ISU s-au deplasat în localitate și persoana a fost preluată şi transportată de şenilată la echipajul SMURD Însurăţei.

La ora 12.13 s-a solicitat intervenţia echipajelor SAJ în localitatea Ulmu pentru un copil de 7 ani cu febră.  SMURD Făurei, însoţit de un utilaj de deszăpezire din cadrul Consiliului Judeţean Brăila s-a deplasat la locuința copilului și la ora 16.36 acesta a fost predat la UPU Brăila.

La ora 12.22 se solicită prin SNUAU 112, intervenţia echipajelor SAJ în localitatea Movila Miresii pentru o persoană de sex feminin, în vârstă de 94 ani suspectă de AVC. SAJ Brăila, însoţit de un utilaj de deszăpezire din cadrul Secţiei Drumuri Brăila a ajuns la locuința bătrânei, care a fost preluată de echipajul SAJ şi la orele 17.30 a fost adusă la UPU Brăila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •