HC Dunărea Brăila nu a reușit să lege a treia victorie în turneul de la Bistrița, cedând la un gol în fața celor de la HC Zalău. Chiar dacă în primele două meciur, câștigate lejer de echipa brăileană, a menajat mai multe titulare, în meciul de astăzi nu s-a simțit prospețime în jocul celor care au evoluat puțin sau deloc în partiidele cu Ploiești și Galați. Echipa lui Tadici s-a impus cu 29-28, după ce la pauză Dunărea a condus cu 16-14.

Brăila a început bine și a deschis scorul în primul minut prin Kanaval și s-au distanțat rapid la 3 goluri, scor 4-1. În minutul 9 Czeczi a văzut că portarul Kelemen era ieșita și a aruncat de la centrul terenului, marcând pentru 7-3. Severin a marcat de două ori și a redus din handicap, dar Brăila s-a desprins din nou la 3 goluri, 8-5 și 9-6. În minutul 20, HC Zalău a egalat la 10, prin Dindiligan, pe un contraatac, iar în minutul 23 Severin a adus echipa din Zalău prima dată în avantaj, scor 10-11. În minutul 26, Czeczi a readus Brăila la conducere, scor 13-12, iar la pauză scorul a fost 16-14, cu un gol marcat de Tiron când mai erau 10 secunde din prima repriză.

Partea a doua a început mai bine pentru echipa din Zalău, care a marcat de două ori prin Mitrache și Mihart, egalând la 16. Kanaval a marcat pentru 18-17, dar a fost ultima dată când HC Dunărea a condus pe tabela de marcaj în acest meci. Mouna Jlezi a readus pe HC Zalău la conducere în minutul 36, scor 18-19. În minutul 51 HC Zalău s-a distanțat la două goluri după o reușită a lui Mihart, scor 25-27. Udriștioiu a ratat o aruncare de la 7 metri în minutul 53, dar fetele lui tadici nu au profitat și Safta a marcat în minutul 54 pentru 26-27. În minutul 58 Mitrache a transformat o aruncare de la 7 metri și a dus tabela la 27-29. Din păcate, în două minute și jumătate, HC Dunărea a mai înscris o singură dată, prin Safta, iar echipa din Zalău a încercat să ține de rezultat și să obțină o victorie pe care puțini o anticipau înaintea meciului, în care HC dunărea era favorită certă. 

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Kanaval -5 goluri, Dmitrovic -5, Udriștioiu -4, Tiron -4, Dache -3, Czeczi -3, Tamires Morena -2, Safta -2. Au mai jucat: Șerban -7 intervenții, Nenezic – o intervenție, Milic, Zamfirescu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •