Sport

Infrangere dramatica, dupa doua reprize de prelungiri

Infrangere dramatica, dupa doua reprize de prelungiri
Infrangere dramatica, dupa doua reprize de prelungiri
Infrangere dramatica, dupa doua reprize de prelungiri

Meci dramatic duminică dimineață în Sala Arena de Baschet din București, unde echipele de juniori U 16 de la ABC Laguna București și CS Cuza Sport Brăila au avut nevoie de două reprize de prelungiri pentru a se stabili învingătoarea. Meciul, contând pentru etapa a VIII-a a fazei semifinale Grupa II A, s-a încheiat cu victoria bucureștenilor cu scorul de 75-65, aceasta fiind a doua înfrângere în prelungiri pentru echipa de junori U 16 de la Cuza Sport Brăila în această fază a competiției.

Primul sfert a fost unul echilibrat, pe care Laguna l-a încheiat în avantaj de un punct, scor 17-16. În sfertul al doilea brăilenii s-au apărat mai bine și au reușit să treacă la conducere, intrând la pauza mare cu un avantaj de 8 puncte, după ce au câștigat sfertul cu 21-12.

După pauză baschetbaliștii de la Cuza Sport nu au mai făcut același joc bun și le-au dat posibilitatea celor de la ABC Laguna să treacă la conducerea jocului. Laguna a câștigat sfertul 3 cu 21-6 și înaintea ultimului sfert bucureștenii conduceau cu 50-43. Impulsionați de pe margine de Mircea Totolici, jucătorii de la Cuza Sport Brăila au reușit să revină și să remonteze handicapul, câștigând sfertul cu scorul de 16-9 și după 40 de minute de joc scorul a fost egal, 59-59.

A urmat o primă repriză de prelungiri, în care ambele echipe au marcat câte cinci puncte și rezultatul a rămas tot egal. Astfel, a fost nevoie de încă cinci minute de prelungiri, în care brăilenii n-au reușit să înscrie decât un singur punct, iar cei de la Laguna au marcat 11 puncte, cu Minculescu și Ionescu în prim-plan. Cuza Sport Brăila a pierdut astfel al treilea meci în faza semifinală, al doilea după prelungiri, dar șansele de calificare la turneul final rămân, dacă vor reuși să câștige patru din următoarele șase meciuri.

În meciul cu Laguna, pentru Cuza Sport Brăila au marcat: Mihnea Done – 22 puncte ( 3 coșuri de 3 puncte), Alexandru Mitache -11 (2×3), Andrei Grozea – 15 (1×3), Alex Marin -8, Cristi Surdu -3, Vlad Popescu -2, David Bejan -2 și Samir Zamfir -2. Au mai jucat: Bogdan Căpităneanu și Radu Perșoiu.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •