ProBr

Infracţiuni la regimul rutier, constatate de poliţişti

Infracţiuni la regimul rutier, constatate de poliţişti
Infracţiuni la regimul rutier, constatate de poliţişti
Infracţiuni la regimul rutier, constatate de poliţişti

Circulația în siguranță pe străzile din municipiul și județul Brăila a fost o prioritate a polițiștilor și la acest sfârșit de săptămână. Chiar dacă astfel de acțiuni au loc zilnic, încă mai sunt șoferi inconștienți, care se urcă la volan sub influența alcoolului, cu permise suspendate sau circulă cu autoturisme radiate din circulație.  

Vineri dimineață, la ora 07:40, poliţişti din cadrul Biroului Rutier au depistat în trafic, pe strada Comuna din Paris, din municipiul Brăila, pe un bărbat în vârstă de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu număr străin de înmatriculare.

Poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au constatat că maşina oprită este radiată din circulaţie din data de 03 august 2016.

Astfel, pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

În noaptea de 25 spre 26 februarie, la ora 01:35, poliţiştii rutieri l-au oprit în trafic pe un brăilean în vârstă de 34 de ani, care conducea autoturismul pe Calea Galaţi, din municipiu, cu o viteză 83 km/h, înregistrată de aparatul radar.

Poliţiştii au constatat că acesta are permisul de conducere anulat din anul 2015, fapt pentru care pe numele său a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere anulat.

În aceeaşi noapte, la ora 02:40, poliţişti de ordine publică l-au oprit în trafic pe un brăilean în vârstă de 37 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Şcolilor, la intersecţia cu strada Hipodrom.

Întrucât emana miros de alcool, poliţiştii i-au cerut conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. De asemenea, bărbatul a refuzat să fie condus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice, în conformitate cu prevederile Codului Penal.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •