Actualitate

Infractiuni ale regimului rutier depistate de politistii braileni

Infractiuni ale regimului rutier depistate de politistii braileni
Infractiuni ale regimului rutier depistate de politistii braileni
Infractiuni ale regimului rutier depistate de politistii braileni

Miercuri, 08 iunie, la ora 16:40, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier l-au depistat în trafic pe un brăilean, în vârstă de 64 de ani, în timp ce conducea autovehiculul pe Şoseaua Râmnicu Sărat, care în momentul în care poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul etilotest, a rezultat că avea o îmbibaţie alcoolică de 0,81 mg/l în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Şoferul a fost condus la sediul Poliţiei Rutiere, pe numele său fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului.

În aceeași zi, la ora 20:40, a fost depistat un brăilean, în vârstă de 27 de ani, care a condus autoturismul pe mai multe străzi din municipiul Brăila fără a deține permis de conducere. Pe strada Ştefan cel Mare şoferul a abandonat autoturismul, fiind găsit de poliţişti în apropierea acestuia. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele său a fost întocmit dosar penal, în care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

În aceeași seară, în jurul orei 22:00, un alt brăilean, în vârstă de 38 ani, în timp ce conducea autoturismul pe strada Viilor din cartierul Brăilița, a fost lovit, în partea din spate, de un atelaj hipo.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a căruţaşului, în vârstă de 53 de ani, din Brăila, care a căzut din atelaj, acesta fiind transportat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Atât conducătorul auto, cât şi cel al căruţei au fost testaţi cu aparatul etilotest, în cazul căruțașului rezultând o alcoolemie de 0,73 mg/l în aerul expirat .

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

La ora 23:00, poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Însurăţei,  acţionând pe raza oraşului, l-au oprit pentru control, pe un bărbat în vârstă de 32 de ani, din localitate, care se deplasa cu autoturismul pe strada Mihai Viteazul.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Procedându-se la testarea şoferului cu aparatul etilotest, a rezultat că acesta avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,78 mg/l.

Conducătorul auto a fost condus la Centrul Medical de Permanență Însurăței în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi fără permis de conducere.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •