Social

Informatia prezentata de Viorel Botea a fost confirmata de Metro Cash&Carry

Informatia prezentata de Viorel Botea a fost confirmata de Metro Cash&Carry
Botea despre demisia lui Kitu
Președintele Mișcării Populare Brăila

Metro Cash&Carry va închide în luna martie magazinul din Brăila, ca parte a procesului de optimizare a operațiunilor și a contextului economic dificil din acest oraș, iar angajații vor primi compensații financiare conform prevederilor contractului colectiv de muncă.

Primul care a adus în atenția publică faptul că magazinul Metro Cash&Carry din Brăila își va închide porțile a fost președintele Mișcării Populare Brăila, Viorel Botea, în conferința de presă de joi a partidului.

Botea solicită autorităților locale să facă tot ce depinde de ele, pentru a păstra investitorii care au afaceri în Braila, pentru că altfel, angajații firmelor care se închid nu fac altceva decât să mărească numărul șomerilor și așa foarte ridicat în județul nostru. Președintele MP Brăila a spus că informația privind închiderea Metro Brăila a primit-o de la un fost elev de-al său, angajat al companiei.  Informația a fost confirmată de un comunicat al companiei Metro Cash&Carry.

”[quote]Metro a decis să nu mai continue investițiile locale în Brăila, ca parte a procesului de optimizare în ceea ce privește afacerea companiei, prin închiderea magazinului din Strada Transilvaniei 1-5, în cursul lunii martie 2016. Metro România aduce în prim plan această abordare ca răspuns la situația pieței locale, la contextul economic local dificil, luând în considerare implementarea unei optimizări și redimensionări a proceselor sale, a operațiunilor și a rețelei sale de magazine[/quote]”, a arătat compania.

Magazinul Metro Brăila a fost inaugurat în decembrie 2010.

“Decizia de a închide magazinul din Brăila nu este una ușoară, pentru noi, pentru partenerii și angajații noștri, alături de care am intenționat să construim parteneriate de succes. Aceasta este o acțiune de sine stătătoare care nu va influența în niciun fel activitatea companiei în celelalte orașe și ritmul de consolidare și dezvoltare la nivel național”, a declarat, pentru Profit.ro, Gilles Roudy, Director General METRO Cash & Carry România.
Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •