Sport

Încă un meci pierdut de Sportul Chiscani în repriza a doua

Încă un meci pierdut de Sportul Chiscani în repriza a doua

Sportul Chiscani nu a sperat la puncte în deplasarea de la Înainte Modelu decât în prima repriză. La fel ca și în etapa intermediară, Sportul Chiscani a făcut o primă repriză bună, dar în partea a doua nu au mai ținut ritmul și de data aceasta au pierdut cu 3-1 (1-1). 

Gazdele au deschis scorul în minutul 4. Daniel Gheorghe a centrat în fața porții și Marin a înscris ca la antrenament. După minutul 15 Sportul Chiscani a preluat inițiativa și a făcut legea pe teren. În minutul 19 echipa din Chiscani a avut patru cornere la rând. La primul dintre ele mingea trimisă, cu capul, de Alin Radu a fost greu scoasă de sub transversală de portarul Voicu. În minutul 29 Voicu a scos mingea din vinclu, după un șut din voleu al lui Georgian Chihaia.

În minutul 40 Sportul Chiscani a restabilit egalitatea după o acțiune colectivă inițiată de Chihaia, mingea ajunge la Alin Radu care pasează la Honea. Acesta i-a așezat mingea lui Claudiu Zaharia care a șutat la colțul scurt, pentru 1-1.

Prima ocazie din repriza a doua șe-a aparținut gazdelor în minutul 58.  Flisc i-a pasat lui Daniel Gheorghe care a șutat puternic de la 7-8 metri, însă Alexandru Strechie a evitat golul. Au urmat două ocazii rarisime de gol, trase parcă la indigo, pentru Sportul Chiscani, ambele avându-l pe Alin Radu în prim plan, în minutele 60 și 66.  Alin Radu a pătruns pe stânga în careul gazdelor dar, în ambele situații a ajuns aproape de linia de fund a terenului și, de la 3-4 metri, a încercat să-l surprindă portar cu șuturi la colțul scurt. La ambele faze, în fața porții așteptau o centrare Iordache, respectiv Honea.

În minutul 67 Cristian Flisc a marcat pentru 2-1.

În minutul 71, la un corner executat de Zaharia, acesta a centrat în careu și Dobrin a reluat mingea, cu capul, în transversală.

În minutul 82 Daniel Ilie a avut o intervenție criminală la Mădălin Pascu și a primit cartonaș roșu, iar tânărul jucător al Sportului Chiscani a ajuns la spitalul din Călărași unde a fost operat.

În minutul 86 gazdele au obținut un penalty pe care l-a trsnsformat George Dobre și scorul a devenit 3-1.

La faza imediat următoare, din 6 metri, Alin Radu a trimis mingea peste transversală și rezultatul final a rămas Înainte Modelu – Sportul Chiscani 3-1 (1-1).

Sportul Chiscani: Strechie – M. Pascu (min. 82 V. Mihai), G. Preda, Dobrin, Boga – M. Iordache, G. Chihaia (min. 89 Enache), Negru, Cl. Zaharia – A. Radu, Honea (min. 78 R. Cristea).

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •