Festivalul Internațional de Muzică Ușoară George Grigoriu se va relua anul acesta, cu ediția a XVI-a, care va avea loc în perioada 16-18 iulie 2021. Concursul este deschis tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 – 30 ani, împliniți până la data Galei evenimentului şi se desfăşoară cu acompaniament orchestral (live).

Fiecare seară se va încheia cu un recital, Cezar Ouatu, Luminița Anghel & Nico Forever Friends & Music Forever și trupa Taxi. Evenimentul se desfășoară pe două secțiuni: concurs (21 de participanți din România, Bosnia Herțegovina, Italia, Polonia, Bulgaria, Kazahstan, Ungaria) și recitaluri susținute de artiști prestigioși ai genului, după cum urmează: vineri, 16 iulie 2021-Cezar Ouatu, Sâmbătă, 17 iulie 2021-Luminița Anghel și Nico, Forever friends and music forever, Duminică, 18 iulie 2021, Trupa Taxi. Acompaniază orchestra condusă de Ionel Tudor. Prezintă Octavian Ursulescu. 

Totodată, începând cu ora 1800, invităm participanții în Holul monumental al Teatrului Maria Filotti pentru a lua parte la prezentarea colecției, Nebunul de alb-o veritabilă paradă de modă, coordonată de designer Florentina Giol și degustare de vin sec produs în Stațiunea de cercetare-dezvoltare pentru viticultură și vinificație Bujorul (vineri, 16 iulie 2021), momente urmate de o demonstrație de tango, sub îndrumarea Mirelei Roșu și Giorgio Panico, reprezentanți ai Scolii de tango Urquiza (sâmbătă, 17 iulie 2021) si respectiv prezentare și degustare prăjituri-Cofetăria Poem ( duminică, 18 iulie 2021).

Nu vor lipsi din program nici interviurile cu invitații și concurenții, ce ne vor împărtăși, la cald, emoțiile și opiniile dar si tombola cu 4 premii in fiecare seară, ai cărei câștigători vor fi extrași, în baza biletului de acces la eveniment și anunțați la scenă deschisă de prezentatorul evenimentului, Octavian Ursulescu.

În urma preselecției, care s-a desfășurat online în perioada 17 mai – 6 iunie, au fost selectați 24 de concrenți, dintre care 9 din străinăte și 15 din România. Patru dintre ei, unul din Azerbaijan, unul din Ungaria și doi din România, au renunțat să mai participe, primul din cauza faptului că nu a primit viza de intrare în România.

Concurenți străini:

1.      Loren Eden – Italia

2.      Zhuban Yernazar – Kazahstan

3.      Stoichkova Vasilia – Bulgaria

4.      Grzybacz Szymon Piotr –  Polonia

5.      Djuric Natasa – Bosnia Hertegovina

6.      Chiara Melzi – Italia

7.      Stocchio Andrea – Italia

Concurenți români:

1.      Cojocaru Elena-Daria

2.      Crăescu Sabina-Bianca

3.      Ciocoiu Romina-Maria

4.      Chicoș Ada-Maria

5.      Boboc Carla-Florentina

6.      Mihai Bianca-Luminița

7.      Trupa Nord – Doru Ciutacu,  Drăghici Ionuț, Techiu Cătălin Andrei, Negoiță Florin

8.      Peltea Daria-Nicoleta

9.      Petruș Andrei-Gabriel

10.   Rotaru Alexandru

11.  Todireanu Karina-Ioana

12.  Ion Laura Cristina

13.  Iancu Bianca-Ana-Maria 

În cele trei seri de Festival vor susține recitaluri: Cezar Ouatu, Luminița Anghel & Nico și Trupa Taxi. Biletele se vând la prețul de 43.2 lei/ seară.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •