Sport

HC Dunarea incearca imposibilul la Zalau, intr-un meci arbitrat de cuplul Harabagiu si Stanescu

HC Dunarea incearca imposibilul la Zalau, intr-un meci arbitrat de cuplul Harabagiu si Stanescu

HC Dunărea Brăila a plecat astăzi spre Zalău, acolo unde vineri, 27 aprilie, de la ora 20.00, va deschide etapa a XXIII-a a Ligii Florilor într-un meci cu HC Zalău. Meciul va fi televizat de Digisport 3 și Telekomsport. 

Meciul din Sala Sporturilor Gheorghe Tadici din Zalău va fi arbitrată de dâmbăvițenii Robert Harabagiu și Sillviu Stănescu. Cei doi arbitrii au fost contestați anul trecut de HC Dunărea după meciul din 26 februarie, pierdut de echipa brăileană la Zalău cu 25-28. Anul acesta cei doi arbitri internaționali au mai arbitrat echipa antrenată de Florentin Pera în meciul din 4 aprilie, pierdut la U Cluj cu scorul de 24-29.

[quote]Ne așteaptă o deplasare dificilă, întrucât echipa din Zalău și-a păstrat nucleul de bază din sezonul trecut, cu care a obținut medalia de bronz. HC Zalău reprezintă una dintre echipele cu continuitate și omogenitate și foarte puternică pe teren propriu în acest sezon. În ceea ce privește echipa noastră vom aborda meciul de la Zalău fără Ilyina și Shteriova, ambele accidentate. Ne dorim să suplinim aceste două absențe printr-o mobilizare exemplară și să avem atitudine în joc și să luptăm pentru fiecare minge[/quote] a declarat antrenorul Florentin Pera.

În meciul tur, la Brăila, HC Zalău a câștigat cu 25-18 (16-7), un meci în care Alina Vătu a marcat 8 goluri pentru HC Dunărea, iar Trif a marcat 7 goluri pentru echipa lui Gheorghe Tadici.

HC Zalău a pierdut ultimul meci pe teren propriu pe 10 ianuarie 2018, când au cedat în fața campioanelor de la CSM București cu 24-30. Celălalt meci pierdut pe teren propriu de HC Zalău a fost în etapa a IV-a, cu Corona Brașov, scor 16-20.

Ultimul meci câștigat în deplasare de HC Dunărea a fost pe 10 ianuarie 2018, când a câștigat la Brașov cu 33-31. de atunci fetele de la Brăila au mai obținut un singur punct, în deplasarea de la Bistrița.

Înaintea acestei etape HC Dunărea ocupă locul 9 în clasament, cu 30 de puncte, în timp ce HC Zalău se află pe locul 6, cu 38 de puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •