Sport

HC Dunărea II Brăila învinsă acasă de Știința Bacău

HC Dunărea II Brăila învinsă acasă de Știința Bacău

Duminica trecută, echipa de Divizia A a HC Dunărea Brăila a suferit încă o înfrângere pe teren propriu în fața celor de la Știința Bacău. Oaspetele, aflate la prima victorie în acest sezon, s-au bucurat la sfârșitul meciului de parcă câștigase campionatul. Înfrângerea fetelor pregătite de Cristian Preda poate fi pusă și pe seama oboselii, majoritatea dintre ele jucând cu o zi înainte în meciul cu CSS Tulcea din campionatul de junioare 1, dar și a patru aruncări de la 7 metri ratate. HC Dunărea 2 a pierdut cu 21-23 după ce la pauză au condus cu 10-9.

Prima repriză a fost echilibrată, cu multe ratări, astfel că în minutul 19 scorul a fost doar 5-4 pentru brăilence. Acesta a fost primul moment în care handbalistele de la HC Dunărea II s-a aflat la conducere. În ultimele secunde ale primei reprize Iasmina Ichim a marcat pentru 10-9 și a stabilit scorul pauzei.

Dacă în meciul tur, la Bacău, fetele lui Cristian Preda au revenit de la un handicap de 6 goluri și au terminat la egalitate, de data aceasta nu au mai avut aceeași forță, având și mai multe jucătoare accidentate, chiar dacă s-au aflat pe foaia de joc. Echipa din Bacău a trecut la conducere din nou până la jumătatea reprizei secunde. În minutul 47 Iulia Sava a adus echipa brăileană la conducere. dar a fost un simplu foc de paie. După 18-17, în minutul 50, Știința Bacău a trecut la conducere, iar în minutul 59 aveau 3 goluri avans, scor 19-22. În ultimul minut de joc Iasmina Ichim a marcat de două ori pentru echipa din Brăila, iar Crina Croitoru a mai marcat o dată pentru Știința și scorul final a fost 21-23.

Pentru HC Dunărea II Brăila au marcat: Iasmina Ichim -8 goluri, Mirabela Coteț -6, Natalia Teodor -2, Alexandra Gabriela Vrabie -2, Nicoleta Popa -1, Delia Luca -1, Iulia Sava -1. În poartă au apărat bine: Elena Caraman și Ana Maria Micu. Au mai jucat: Anna Stan, Alexandra Oprea și Ștefania Epureanu, ultima intrând doar pentru o aruncare de la 7 metri, pe care a ratat-o.

În etapa a VIII-a, HC Dunărea II Brăila va juca în deplasare la HCF Piatra Neamț, duminică, 4 noiembrie, de la ora 12.00. După 7 etape fetele antrenate de Cristian Preda ocupă locul 4 în seria A a Diviziei A, cu 7 puncte.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •