Sport

HC Dunărea Divizia A va juca joi cu Unirea Slobozia

HC Dunărea Divizia A va juca joi cu Unirea Slobozia

Echipa de Divizia A a HC Dunărea Brăila va încheia mâine seară sezonul competițional 2018-2019 odată cu ultimul meci din Seria A. Indiferent de rezultatul meciului cu Unirea Slobozia echipa pregătită de Cristian Preda și Eugen Jelesneac va încheia pe locul 4 în clasamentul seriai A, iar adversara sa, Unirea Slobozia este câștigătoarea seriei și va participa la turneul semifinal pentru barajul de promovare în Liga Națională. 

Echipa de Divizia A a HC Dunărea Brăila a pierdut în etapa precedentă meciul din deplasare cu ACS UAIC CNOT Iași cu 22-20, după ce la pauză echipa brăileană a condus cu 11-7. În prima repriză a meciului de la Iași meciul a fost echilibrat, cu echipa gazdă la conducere în primele 13 minute, după ce Brăila a deschis scorul. Din minutul 13, la scorul de 6-4, fetele de la Brăila au marcat de 7 ori la rând până în minutul 30, gazdele având 17 minute fără gol marcat, reușind să reducă din handicapul creat în ultimele secunde și scorul la pauză a fost 7-11.

Repriza secundă a început tot cu un gol al echipei brăilene, apoi gazdele au marcat de trei ori consecutiv și au mai redus din handicap. În minutul 44 HC Dunărea conducea cu 4 goluri diferență, scor 14-18. În ultimul sfert de oră al meciului gazdele au marcat de 8 ori, iar HC Dunărea a mai marcat doar două goluri și rezultatul final a fost 22-20.

Pentru HC Dunărea Divizia A au marcat: Cristina Gheorghe – 7 goluri, Iasmina Ichim -4, Ștefania Epureanu -4, Alexandra Oprea -2,  Alexandra Vrabie -1 și Natalia Teodor -1.

Partida de joi, 18 aprilie, se va juca de la ora 17.00 în Sala Poivalentă Danubius și va fi arbitrată de I. Cristea din Neamț și V. Murariu din Neamț.

Pentru Unirea Slobozia ar trebui să fie un test important înaintea participării la turneul semifinal de promovare în Liga Națională care va avea loc în perioada 9-12 mai 2019 și în urma căruia își propune să ajungă între primele 4 echipe la turneul final de promovare. E posibil ca la echipa brăileană să evolueze mai multe jucătoare de la prima echipă.

Prețul biletului de acces la acest meci este de 5 lei.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •