Sport

HC Dunarea Braila va pleca in Germania dupa un dus rece cu CSM Bucuresti

HC Dunarea Braila va pleca in Germania dupa un dus rece cu CSM Bucuresti
HC Dunarea Braila va pleca in Germania dupa un dus rece cu CSM Bucuresti
HC Dunarea Braila va pleca in Germania dupa un dus rece cu CSM Bucuresti

HC Dunărea Brăila a pierdut fără drept de apel al doilea meci amical cu CSM București, scor 32-18 (15-11), după un meci cu foarte multe greșeli personale și fără soluții pe faza ofensivă.

Cu un singur portar, și acela cu ușoare probleme medicale, HC Dunărea n-a reușit să facă față echipei antrenată de Mette Klit decât în prima repriză, pentru că în cea de-a doua au reușit performanța să înscrie doar 7 goluri și să primească 17. Problemele Gabrielei Dobre la inghinali au făcut ca aproape orice aruncare pe jos, acolo unde era greu să o învingi, să fie gol. Chiar și fără Oana Manea, accidentată grav în primul meci, după ce a călcat strâmb la aterizare la un gol marcat, vedetele de la CSM București, chiar dacă n-au demonstrat că sunt o superechipă, au administrat o înfrângere severă echipei antrenate de Sanda Soare.

Pe lângă faptul că au stat într-un singur portar, HC Dunărea a suferit și la linia de 9 m, acolo unde deși Gabriela Perianu a marcat cele mai multe goluri pentru Brăila în acest meci, a resimțit dureri la umăr, dureri cu care a venit de la ultima convocare la națională. Anastasia Boldyreva are în continuare probleme cu gâtul, și a făcut doar 4 antrenamente la sală cu mingea alături de echipă.

Pentru HC Dunărea urmează turneu internațional Ladies Sparkassen Cup, ce se desfășoara în zilele de 23 și 24 August 2014, la Thuringer în Germania. Brăilencele vor pleca miercuri dimineațăspre Germania și se speră ca până atunci să poată recupera din jucătoarele accidentate, absențe certe fiind Lăcrămiara Stan, Diana Axinte și Yulia Ganichkina.

Cele 6 echipe participante la turneul din Germania au fost împărțite în două grupe, iar HC Dunărea va juca în primul meci, sâmbătă de la ora 12.15, cu OHG Nisa și după amiază, de la ora 19.30, va întâlni campioana Germaniei, HC Thuringer. Duminică dimineață se vor întâlni în semifinale ocupanta locului 1 dintr-o grupă cu locul 2 din cealaltă grupă, iar locurile 3 din fiecare grupă se vor întâlni între ele. Seara, de la ora 16.15 se va juca meciul pentru locurile 3-4, iar de la ora 17.30 se va juca finala turneului.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •