Sport

HC Dunarea Braila – SCM Craiova 22-19 (10-10)

HC Dunarea Braila – SCM Craiova 22-19 (10-10)
HC Dunarea Braila - SCM Craiova 22-19
HC Dunarea Braila

Luni seara, de la ora 18, in “Polivalenta” braileana a avut loc ultima repetitie pentru HC Dunarea Braila inaintea duelului din Cupa EHF cu Kuban Krasnodar. Partida cu oltencele de la SCM Craiova a fost una mai dificila decat se credea pentru elevele lui Ioan Baban si Cristian Preda, care s-au impus cu 22-19 intr-un meci in care au comis foarte multe greseli pe faza de atac, cu multe pase gresite si mingi scapate prea usor din mana. Un merit special pentru aceasta victorie la avut insa Mirela Nichita, care a inchis poarta, in special in repriza a doua, ea avand nu mai putin de 14 interventii reusite in fata handbalistelor de la Craiova, cateva dintre ele fiind in situatii de unu la unu.

De partea cealalta Dana Babeanu si portarita Ildiko Barbu au fost principalele jucatoare ale lui Bogdan Burcea, in special in prima repriza, cand s-a mers cap la cap, oaspetele avand in minutul 27 un avans de doua goluri, 8-10, dar brailencele au egalat pana la pauza gratie golurilor Adei Moldovan. In repriza secunda Nicoleta Esanu a facut un marcaj om la om la principalul pericol, Dana B?beanu, si asta s-a vazut sip e tabela de marcaj, brailencele distantandu-se si la 4 goluri diferenta. S-a terminat 22-19, un succes muncit poate mult prea mult, cu doua aruncari de la 7 m ratate, de Horjea si Moldovan.

Au evoluat pentru HC Dunarea Braila: Nichita – Horjea 10 goluri (3 din 7m), Moldovan 7, Brot 2, Adespii 1, Irimia 1, Agatunovic 1, Perianu 1, Barbos, Shutska, Craciun, Esanu. Dupa acest meci HC Dunarea a acumulat 10 puncte si un golaveraj 180-170, urcand pe locul 3 in clasament, pozitie unde va ierna cel putin pana pe 8 ianuarie 2013. Dunarea Braila va pleca spre Rusia vineri pentru partida cu Kuban Krasnodar, din Cupa EHF, care va avea loc duminica 11 noiembrie de la ora 16.30. Meciul de la Krasnodar conteaza pentru turul 3 al competitiei si va fi arbitrate de brigada sarba, Boricic/Markovic, iar observator va fi bulgarul Andreev.

Distribuie postarea
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 Comment

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.