Sport

HC Dunărea Brăila întâlnește duminică pe HC Zalău

HC Dunărea Brăila întâlnește duminică pe HC Zalău

La acest sfârșit de săptămână, cele două echipe ale HC Dunărea Brăila vor avea meciuri în campionat. Echipa de Divizia A va juca astăzi, în deplasare la Slobozia, iar duminică, fetele antrenate de Aurelian Roșca vor primi duminică seara replica echipei lui Gheorghe Tadici.

Astăzi, de la ora 17.00, echipa de Divizia A a HC Dunărea Brăila va juca în deplasare la AHCM Slobozia, lidera seriei A. După 14 etape, echipa din Slobozia are 36 de puncte, având doar două înfrângeri, în timp ce tinerele jucătoare pregătite de Cristian Preda și Eugen Jelesneac a acumulat 14 puncte, având 4 victorii, un egal și 9 înfrângeri și ocupă locul 4 în serie. Partida va fi arbitrată de  C. Mara din București și F. Stanciu din Călărași.

Duminică, 10 februarie, de la ora 18.00, în Sala Polivalentă Danubius din Brăila, HC Dunărea Brăila va întâlni pe HC Zalău. Meciul contează pentru etapa a XVI-a a Ligii Florilor și va fi arbitrat de clujenii Sebastian Mârza și Cristian Nedelea. Cei doi au mai arbitrat în acest campionat meciul dintre HC Dunărea și Minaur Baia Mare, încheiat la egalitate, 24-24. Observator din partea FRH a fost delegat Vasile Pavel din Buzău.

Înaintea acestei etape, HC Dunărea ocupă locul 11 în Liga Națională, cu 11 puncte, iar HC Zalău se află pe poziția a 5-a cu 20 de puncte. HC Dunărea Brăila are doar 3 victorii, două egaluri și 9 înfrângeri în acest sezon, având un golaveraj de 322-357. Echipa din Zalău are 6 victorii, două egaluri și șase înfrângeri și un golaveraj de 378-372.

Ultimele 4 confruntări directe între cele două echipe au fost câștigate de echipa lui Gheorghe Tadici, dar trei dintre aceste meciuri s-au jucat la Zalău.

În acest campionat, HC Dunărea Brăila are două victorii, două egaluri și trei înfrângeri în meciurile de pe teren propriu. Echipa pregătită de Aurelian Roșca a învins pe teren propriu pe Măgura Cisnădie și SCM Craiova. Echipa lui Gheorghe Tadici nu a câștigat în acest sezon nici un meci în cele 7 deplasări de până acum, având doar două egaluri, la Cisnădie și la Galați, ambele terminate cu același scor, 24-24.

În această iarnă de la HC Zalău a plecat Claudia Constantinescu, la CSM București. În perioada de transferuri dintre tur și retur HC Dunărea nu a făcut nici un transfer, dar a cedat-o pe Ana Maria Berbece la Corona Brașov.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •