Sport

HC Dunarea Braila a incheiat cu 3 victorii turneul de la Galati

HC Dunarea Braila a incheiat cu 3 victorii turneul de la Galati

HC Dunărea Brăila a terminat și al doilea turneu de pregătire fără a cunoaște gustul amar al înfrângerii. după ce la turneul de la Cheile Grădiștei a terminat la egalitate toate cele trei meciuri, la turneul de la Galați a câștigat toate cele trei partide în care le-a avut ca adversare pe SCM Gloria Buzău, HCM Slobozia și CSU Danubius Galați.

După ce în primul meci al turneului au învins pe Gloria Buzău cu 27-23, vineri după amiază HC Dunărea Brăila a întâlnit pe HCM Slobozia. Fetele pregătite de Dumitru Berbece s-au impus cu 26-25 (16-13), obținând astfel al doilea succes la acest turneu.

În acest meci golurile echipei brăilene au fost marcate de: Nicoleta Safta -6, Alina Vătu -4 (1 de la 7 m), Ștefania Epureanu -3, Nicoleta Tudor -3, Elena Dache -2, Ana Maria Berescu -2, Natasha Krnic -2, Cristina Gheorghe -2, Diana Munteanu -1 și Cătălina Preda -1.

În celălalt meci programat vineri după amiază CSU Danubius Galați a învins cu 26-22 pe SCM Gloria Buzău.

Sâmbătă dimineață, în primul meci, CSM Gloria Buzău a învins pe HCM Slobozia cu scorul de 26 – 15.

În ultimul meci al turneului, sâmbătă, de la ora 12.00, s-au întâlnit CSU Danubius Galați și HC Dunărea Brăila, echipele care aveau câte două victorii din tot atâtea meciuri. Brăila a început bine și a condus cu 1-0 și 5-1, dar de la 9-5 gălățencele au avut o revenire și au egalat la 10 în minutul 20, pentru ca imediat să treacă și în avantaj. danubius a mai condus o dată, la 12-11, pentru ca Brăila să revină la conducere și la pauză să intre în avantaj de două goluri, scor 16-14.

După pauză s-a menținut o diferență de 2-3 goluri, dar Brăila a reușit să se desprindă la cinci goluri, scor 23-18. Gălățencele au reechilibrat meciul, dar nu s-au apropiat la mai mult de două goluri, în timp ce Brăila nu a avut mai mult de patru goluri în plus, ultima dată la scorul de 26-22. La Final HC Dunărea a câștigat cu 27-25 și a încheiat cu trei victorii turneul de la Galați.

Golurile echipei brăilene au fost marcate de: Alina Vătu -9 (1 de la 7 m), Nicoleta Tudor -3, Cristina Gheorghe -3, Elena Dache -3, Diana Munteanu -3, Iryna Shutska -2, Nicoleta Safta -2, Ana Maria Berescu -1, Natasha Krnic -1.  portarul Maria razum a reușit să apere o aruncare de la 7 metri.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •