Sport

HC Dunarea Braila a castigat primul meci la turneul de la Brasov

HC Dunarea Braila a castigat primul meci la turneul de la Brasov
hcd
HC Dunarea Braila a castigat primul meci la turneul de la Brasov

După turneul de la Craiova în care au pierdut toate cele trei meciuri, HC Dunărea Brăila a început cu dreptul turneul de la Brașov, unde în primul meci al ”Memorialului Dumitru Popescu Colibași” a învins cu 27-22 (14-10) pe CSM Unirea Slobozia. 

Cu antrenorul principal Costică Buceschi pe bancă, dar și cu cele trei jucătoare care au participat la Jocurile Olimpice de la Rio în echipă, HC Dunărea a dominat meciul cu echipa din Slobozia de la început până la final. Handbalistele de la Brăila s-au distanțat rapid la 4-0 în minutul 4. Echipa din Slobozia, pregătită de Dumitru Muși, a marcat primul go abia în minutul 7, în poarta brăilencelor fiind macedoneanca Natasha Antikj. În minutul 16 Mădălina Zamfirescu și-a dus echipa pentru prima dată la țase goluri avans, scor 9-3, pentru ca în minutul 25 fosta handbalistă de la Brăila, Irina Marchidanu să își aducă echipa la doar 3 goluri în spatele celor de la HC Dunărea, scor 11-8. În minutul 29 Zamfirescu a marcat pentru 14-9, iar scorul primei reprize a fost stabilit în ultimul minut, de Andreea Enescu, 14-10 pentru HC Dunărea.

Debutul părții a doua a fost mai echilibrat, iar la jumătatea părții secunde a meciului echipa din Slobozia a reușit să reducă din nou handicapul la doar 3 goluri, scor 19-16. În minutul 55 Gabriela Perianu și-a dus din nnou echipa la șase goluri avans, scor 26-20. Ultima dată când Brăila a avut șase goluri în plus a fost în minutul 59, după golul de 27-21 marcat de Gabriella Szucs, iar ultimul gol al partidei a fost marcat de Alina Ilie, care a stabilit rezultatul final, HC Dunărea Brăila – Unirea Slobozia 27-22 (14-10).

Pentru HC Dunărea au marcat: Mădălina Zamfirescu – 7 goluri, Alexandra Orșivschi -4, Gabriela Perianu -4, Natașa Krnic -3 (toate de la 7 m), Timeea Tătar -2, Cristina Gheorghe -2, Bianca Tiron -2, Gabriella Szucs -2, Cătălina Preda -1. Au mai jucat: Natasha Antikj și Ana Maria Micu -portari, Andreea Lipara (Dincă), Anca Ciuclaru, Mihaela Obedeanu și Ștefania Epureanu.

Pentru Unirea Slobozia au marcat: Andreea Enescu -7 goluri (4 de la 7 m), Ana Maria Horobeț -5, Alina Ilie -3, Alexandra Iovănescu -3, Irina Marchidanu -2, Andreea Ivan -1, Oana Ionescu -1.

În celălalt meci al primei zile, Corona Brașov – CSM Roman 26-28 (14-14).

Sâmbătă:
9:30 CSM Roman – HC Dunărea Brăila
11:30 Corona Braşov – CSM Unirea Slobozia

17:00 CSM Unirea Slobozia – CSM Roman
19:00 Corona Braşov – HC Dunărea Brăila

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •