Sport

Handbalistele de la Dunărea Brăila 2 învinse la Iasi în ultimul minut de joc

Handbalistele de la Dunărea Brăila 2 învinse la Iasi în ultimul minut de joc

Echipa satelit a HC Dunărea Brăila a fost învinsă duminică la Iași, după două goluri primite în ultimul minut de joc. CNOT Iași a învins echipa pregătită de Cristi Preda și Eugen Jelesneac cu 26-24, după ce la pauză brăilencele conduceau cu 15-12. 

HC Dunărea 2 Brăila a fost la un pas de a obține o victorie în deplasarea de la Iași. Fetele pregătite de Preda și Jelesneac au început bine meciul cu CNOT Iași și au condus cu 2-0 în minutul 3. Gazdele au echilibrat meciul și au trecut la conducere, iar la jumătatea primei părți ieșencele aveau 6-4. În minutul 20 Alexandra Vrabie a adus iar echipa brăileană în avantaj, scor 8-9, dar gazdele au trecut rapid la conducere, 10-9 în minutul 22. A urmat o perioadă de 6 minute în care HC Dunărea 2 a marcat șase goluri și a primit unul singur și în minutul 28 conduceau cu 4 goluri, scor 11-15. Până la pauză Iașiul a mai marcat o dată și scorul al pauză a fost 12-15.

Repriza secundă a început cu un gol al brăilencelor, marcat de Natalia Teodor, apoi gazdele au marcat de trei ori și s-au apropiat la un singur gol. Brăilencele și-au menținut apoi un avans de 2-3 goluri până la jumătatea reprizei secunde, la scorul de 17-20. Gazdele au marcat apoi de trei ori și au egalat la 20, iar în minutul 52 au trecut la conducere, scor 22-21. HC Dunărea 2 Brăila a fost ultima dată la conducere la scorul de 22-23 în minutul 54, iar cu un minut înaintea finaului scorul a fost egal, 24-24, după un gol al Brăilei marcat de Vrabie. În ultimul minut de joc gazdele au înscris de două ori prin Lupu și Stratulat și au câștigat confruntarea cu brăilencele cu 26-24.

Pentru HC Dunărea 2 Brăila cele mai multe goluri au fost marcate de Iasmina Elena Ichim, autoare a 7 goluri în ziua în care a împlinit 18 ani. Celelalte goluri ale echipei brăilene au fost marcate de: Mirabela Coteț, Nicoleta Popa și Alexandra Vrabie – câte 4, Andreea Stan -2, Natalia Teodor, Iulia Sava și Ștefania Epureanu – câte unul.

În urma acestui rezultat HC Dunărea 2 Brăila a trecut pe locul 5 în seria A din Divizia A la handbal feminin, cu 7 puncte în nouă etape. Etapa următoare este programată pe 20 decembrie, iar HC Dunărea 2 va juca pe teren porpriu cu AHCM Slobozia.

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •