Administratie

Galerie foto+Video: Primarul Dragomir a prezentat in teren lucrarile la parcari si asfaltari

Galerie foto+Video: Primarul Dragomir a prezentat in teren lucrarile la parcari si asfaltari

Primarul Marian Dragomir a ținut joi dimineață o conferință de presă pe teren, în zonele în care primăria Brăila are lucrări în desfășurare. Odată cu încălzirea vremii au început lucrări pe partea de sistematizare a străzilor, de amenajarea a unor parcari, de asfaltare a unor străzi, precum și lucrările de reabilitare și de lărgire a Șoselei Focșani.

Primul popas a fost făcut pe Șoseaua de Centură, în porțiunea cuprinsă între Șoseaua Vizirului și strada Grigore Alexandrescu, la linia de tramvai. Aici a fost turnat covor asfaltic, urmând ca pe porțiunea de la linia de tramvai și până la șoseaua Buzăului să se toarne covor asfaltic în partea a doua a acestui an.

Totodată, primarul a anunțat că a fost lansat concursul de realizare a trei machete pentru pictarea a celor două vapoare aflate la intrarea în oraș dinspre Slobozia, respectiv dinspre Galați, dar și a imobilului în care își are sediul Serviciul de Utilitate Publică de Administrare a Fondului Locativ şi a Cimitirelor Brăila, situat pe strada Mihai Eminescu.

Concursul este realizat cu sprijinul partenerului – POLICOLOR România și face parte din cadrul Proiectului Național ”Colorăm România”.

Premiile pentru cele trei machete sunt câte un laptop.

În cartierul Viziru I, primarul a prezentat un spațiu între blocuri, unde în trecut era o “junglă”. În acea zonă se realizează o parcare și va fi amenajat și locul în care vor fi montate noile pubele de colectare selectivă a gunoiului.

Zona era una plina de bălării, de crengi, total insalubra și a fost reabilitată parțial de cei de la Seroplant în toamna anului 2016, iar acum se face această parcare.

Primarul a precizat că la fel se va întampla cu toate zonele neamenajate dintre blocuri, care vor fi transformate în zone de parcari și vor fi sistematizate.

Primarul a mai prezentat și alte două zone în care se construiesc parcări, una în cartierul Hipodrom, unde a prezentat și zona reamenajată de Seroplant după ce au fost demolate mai multe ”maghernițe”, lângă Policlinică și cealaltă în spatele Autogării Aventin.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •