Sport

Galerie foto+video: Dacia Unirea Brăila – Academica Clinceni 0-2

Galerie foto+video: Dacia Unirea Brăila – Academica Clinceni 0-2

Dacia Unirea Brăila nu a reușit să producă surpriza în meciul cu ocupanta locului 2 în Liga a 2-a, dar au avut o evoluție mult mai bună decât la Arad. Brăilenii și-au creat și câteva ocazii de gol, dar lipsa unor atacanți veritabili s-a resimțit și în acest joc. 

Prima fază mai periculoasă a fost a brăilenilor, în minutul 3, dar Ciucureanu a șutat din colțul careului de 16 metri, mult pe lângă poartă. În minutul 6 Dobrescu a șutat din afara careului, dar Moldoveanu a reținut în doi timpi. În minutul 10 brăilenii au obținut o lovitură liberă din preajma careului. Ciucureanu a executat pe bara a doua, Patriche a respins până la Pleșa, care de la 10 metri a șutat puțin peste poartă.

În minutul 21 oaspeții au avut o primă ocazie de a deschide scorul. La un corner de pe dreapta, Căruță a respins cu capul până la Patriche, acesta a șutat în Pleșa, apoi mingea a ajuns în colțul din dreapta al careului de 16 metri, de unde Pârvulescu a șutat pe lângă poartă.

În minutul 26 Moroianu a trimis o pasă în față pentru Căruță, dar acesta aflat între doi adversari a fost deposedat de Patriche care a trimis în corner.

În minutul 30 Pârvulescu a executat un corner de pe partea dreaptă, a centrat în careu, Patriche a trimis cu capul, în duel cu Moroianu, la prima bară, iar Florin Achim a șutat din 4 metri, la colțul lung, 0-1.

În minutul 33 Pârvulescu a executat o lovitură liberă din lateral dreapta, a centrat pe colțul lung, Patriche a trimis cu capul în centrul careului, iar Găină a reluat cu capul din 6 metri peste poarta lui Moldoveanu.

În minutul 42, după o acțiune a oaspeților pe partea stângă, mingea a ajuns la Robert Ion, care de la 18 metri, poziție centrală, a șutat peste poartă și oaspeții au intrat la pauză în avantaj de un gol.

În minutul 46 oaspeții au trimis mingea în poartă, dar R. Ion a fost semnalizat în poziție afară din joc. În minutul 56 Dumitru i-a pasat în careu lui Olariu, care l-a driblat pe Prunescu, dar a șutat în portarul Moldoveanu, din 6 metri.

În minutul 60 Moldoveanu a driblat doi aadversari în propriul careu, apoi a trimis o degajare lungă pentru Gabriel Niță, dar acesta a căzut la marginea careului, în duel cu Patriche, dar arbitrul a lăsat jocul să continue. Oaspeții au repus din colțul careului de 6 metri, mingea a ajuns la Achim, care a trimis o pasă prin deviere pentru Paul Pîrvulescu, iar acesta a șutat de la 7-8 metri, pe colțul scurt, și a marcat cu toată opoziția lui Moldoveanu, 0-2.

În minutul 66 Pațurcă i-a pasat în adâncime, pe partea dreaptă, pentru Robert Ion, acesta a centrat la bara a doua pentru Baziuc care a trimis din 2 metri spre poartă, dar Mușea a respins de pe linia porții. Mingea a ajuns la Pațurcă, aflat la 10 metri, dar șutul acestuia a fost respins în corner de portarul Moldoveanu. În minutul 75 brăilenii au solicitat o lovitură liberă indirectă din careu, după ce portarul Ureche a prins în mână o minge trimisă de un coechipier spre propria poartă. Un minut mai târziu Prunescu a trimis o pasă în adâncime pentru Căruță, care a scăpat spre poarta lui Ureche, dar a șutat de la 16 metri, cu stângul, pe lângă poartă.

În minutul 84 Robert ion a scăpat spre poarta gazdelor, a intrat în careu, dar Moldoveanu a ieșit în întâmpinare și a respins în lateral cu piciorul, iar Coteț a degajat. Ultima ocazie de gol a aparținut oaspeților, în minutul 90. Robert Ion a centrat în careu, dar reluarea lui Buziuc din 9 metri a fost respinsă în lateral de Moldoveanu. În cele trei minute de prelungiri oaspeții au pasat și au ținut mingea departe de poarta lui Ureche și rezultatul final a rămas, Dacia Unirea Brăila – Acedemica Clinceni 0-2 (0-1).

Dacia Unirea: Iul. Moldoveanu – Gab. Niţă (min. 71 Daniel Mihalcea), Pleşa, Prunescu, Muşea – Coteţ, Izmană – Sahru, Căruţă (min. 77 V. Robu), Ciucureanu (min. 46 Subțirică) – Moroianu. Antrenor: Florentin Petre

Academica: Ureche – Fl. Achim, Găină, Patriche, Mih. Dobrescu – Paţurcă, Horşia (min. 46 Buziuc), Cr. Dumitru (min. 65 Marrone), Vas. Olariu – Rob. Ion, P. Pârvulescu (min. 71 Vlad Mihalcea). Antrenor: Ilie Poenaru

Dacia Unirea a rămas pe ultimul loc, cu 12 puncte, la 12 puncte de primul loc care duce la salvarea de la retrogradare. În etapa viitoare echipa lui Florentin Petre va juca în deplasare la liderul Sportul Snagov.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •