Sport

Galerie foto: Pricons, Penitenciarele, Yazaki si Armata, neinvinse dupa doua etape la Cupa Primaverii

Galerie foto: Pricons, Penitenciarele, Yazaki si Armata, neinvinse dupa doua etape la Cupa Primaverii

Miercuri și joi s-au disputat meciurile din etapa a II-a în cele patru grupe din cadrul “Cupei primăverii” la fotbal în sală, turneu organizat de AJF Brăila în Sala Polivalentă Danubius din Brăila.

În cele patru partide disputate miercuri, în grupele A și C, s-au înregistrat două victorii la scor, în schimb partidele dintre Vard – Poliţia de Frontieră şi Pricons – Carrefour au fost echilibrate. După două etape Pricons, Penitenciarele şi Armata, au câte două victorii din tot atâtea partide în grupă și au luat o serioasă opţiune la calificarea în faza următoare a competiţiei.

În primul meci al serii de miercuri, echipa de la ISU Dunărea a câștigat cu 14-0 meciul cu TransMarian, într-un meci în care s-a jucat doar o repriză, în care pompierii au marcat 14 goluri. Golurile au fost marcate de: Georgian Leaua (1, 2 4), Plăpană (5, 12, 13) şi Florin Neculai (5, 7, 11), Laurențiu Ghervasuc (6), Ionuț Iorga (3), Vasilică Petrof (6), Marius Dima (15) și Mădălin Ion (19).

În cel de-al doilea joc al serii s-au întâlnit Poliţia de Frontieră și Vard, încheiat cu victoria polițiștilor cu scorul de 3-1 (3-1). Poliţia de Frontieră a deschis scorul în minutul 5 prin Dragoş Câceu, iar până la pauză a mai înscris de două ori prin Marian Cârjă (min. 15) şi Marian Petre (min. 19). VARD a punctat doar o singură dată prin Viorel Soare (min. 17).

Cele mai multe goluri a fost marcate în meciul dintre echipele de la Armata și ANAF, încheiat cu victoria primilor cu scorul de 17-5 (8-40. Pentru echipa Armatei au marcat: Cătălin Constandache (10, 16, 18, 19, 37, 38), Viorel Banciu (1, 5, 5, 31,34), Cristian Pascu (23, 28,39,40), şi Alexandru Cotigă (17, 24). Pentru ANAF au marcat: Teodor Grozea (4, 13),  Adrian Mocanu (16, 39 și Neluțu Zăgan (autogol – min. 9).

În ultimul meci al etapei a doua din grupa C, Pricons a câştigat cu 5-2 (1-1) partida cu Carrefour. Daniel Cazan a marcat pentru Pricons, în minutul 5, dar la pauză scorul a fost egal, 1-1, după ce în minutul 15 Bățmândru a restabilit egalitatea. După pauză, Cosmin Necoară a adus-o din nou în avantaj pe Pricons, în minutul 21, însă Carrefour a restabilit din nou egalitatea în minutul 29 după reuşita lui Fănel Ghioca. Finalul partidei a fost însă controlat de Pricons care a mai înscris de trei ori prin Cosmin Necoară (min. 30) şi Daniel Cazan (min. 36, 38) şi s-a impus cu 5-2.

Joi seara s-au jucat meciurile din etapa a II-a în celelalte două grupe în cadrul Cupei Primăverii.

În primul meci, după un joc echilibrat, Poliția a câștigat cu 2-0 (1-0) meciul cu echipa de la Baza de Reparații Navale. Ambele goluri au fost marcate de Alexandru Șchiop în minutele 19 și 32.

În al doilea meci al serii de joi, Jandarmeria s-a impus cu 6-4 (3-2) în fața celor de la Biroul de Combatere a Crimei Organizate. Pentru jandarmi au marcat: Valentin Dumitrana (15), Cătălin Lipan (16, 31, 39), Silviu Moldoveanu (autogol – min. 17), Valentin Lazăr (33). Pentru BCCO au marcat: Valentin Niță (5, 19), Mihăiță Moldoveanu (29) și Ionuț Cozma (37).

În meciul al treilea al zilei s-au întâlnit echipele de la Yazaki și Ronțăilă. Yazaki și-a asigurat victoria încă din prima repriză, când au marcat de trei ori prin Mihăiță Coteț (8), Marius Marcu (12) și Mihăiță Munteanu (17) și scorul la pauză a fost 3-0. În repriza a doua nu s-a mai marcat nici un gol și Yazaki s-a impus cu 3-0 (3-0).

Ultimul meci a fost un adevărat derby. S-au întâlnit echipa Penitenciarelor cu echipa de la Inspectoratul Școlar. Cei de la Penitenciare au deschis scorul în minutul 2 prin Ionuț Oprea. Profesorii au echilibrat jocul și au dominat meciul, dar fără a reuși să înscrie în poarta lui Aurel Corneanu, iar la pauză scorul a rămas 1-0 pentru Penitenciare, chiar dacă Marius Coman a ratat ocazia meciului. După ce a driblat și portarul a intrat prea în unghi și a șutat în plasa laterală, cu poarta goală.

În minutul 27 ISJ a egalat prin golul marcat de Ionuț Micu și meciul părea relansat. Ocaziile au continuat la ambele porți, dar cei care aveau să înscrie au fost cei de la Penitenciare, în minutul 33, prin Ciprian Chiojdoiu, care a profitat de o ieșire greșită a portarului Florin Giurgiu. În minutul 36 Marius Coman și-a răzbunat ratarea din prima repriză și a majorat scorul la 3-1 cu un șut sub transversală, de la peste 9 metri. În minutul 39 Cosmin Mucea a marcat ultimul gol al meciului și a stabilit rezultatul final, 4-1 (1-0) pentru Penitenciare.

Meciurile din etapa a 3-a din cele trei grupe se vor juca luni, 26 martie și marți, 27 martie, cu începere de la ora 17.00.

 

 

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •