Actualitate

Galerie foto: O floare si un gand bun din partea politistilor pentru toate brailencele

Galerie foto: O floare si un gand bun din partea politistilor pentru toate brailencele

Ziua de 8 martie reprezintă un prilej de bucurie pentru toate doamnele şi domnişoarele, dar şi pentru poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila care s-au bucurat de zâmbetele brăilencelor pe care le-au oprit în trafic sau pe stradă pentru a le oferi o floare.

De Ziua Internaţională a Femeii, poliţiştii au transmis doamnelor, cu căldură şi simpatie, recomandări pentru prevenirea accidentelor rutiere şi a altor evenimente care le-ar putea afecta fizic şi emoţional şi le-au oferit flori şi gândurile lor bune.

Cu surprindere şi bucurie doamnele şi domnişoarele aflate în centrul comercial Brăila Mall au primit urările poliţiştilor,.

Un moment emoţionat a fost oferit de poliţiştii Serviciului Rutier Brăila, doamnelor mature aflate, la orele prânzului, la Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Brăila. Întâmpinate cu flori şi felicitări de oamenii legii, bunicuţele au fost vădit emoţionate de gestul oamenilor legii. În schimbul florilor şi al sfaturilor poliţiştilor, doamnele au promis acestora că vor fi un model de comportament rutier în traversarea regulamentară a drumurilor publice.

Cu prilejul acestei zile, poliţistele compartimentului Analiza şi Prevenirea Criminalităţii au transmis mesaje sensibile, dar pline de semnificaţie, pentru această categorie vulnerabilă în faţa diferitelor infracţiuni, în special violenţă în familie şi tâlhărie.

Florile şi zâmbetele primite de femei, în această zi specială au fost însoţite de pliante „Alege Viaţa!”, ghiduri pentru victimele violenţei în familie şi informaţii pentru prevenirea tâlhăriilor.

Activităţile dedicate Zilei Internaţionale a Femeii au fost organizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila, cu sprijinul Brăila Mall şi în parteneriat cu Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Brăila.

Începând cu ora 11.00 polițiștii de la Serviciul și Biroul Rutier, dar și de la Biroul de Ordine Publică din cadrul IPJ Brăila au fost prezenți pe Calea Călărașilor, unde au oferit flori doamnelor și domnișoarelor aflate la volan sau care erau pietoni.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila urează, şi pe această cale, tuturor doamnelor şi domnişoarelor un sincer „LA MULŢI ANI!”

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •