Sport

Galerie foto: Dacia Unirea a castigat cu 2-0 amicalul cu Sporting Liesti

Galerie foto: Dacia Unirea a castigat cu 2-0 amicalul cu Sporting Liesti

Dacia Unirea Brăila a jucat miercuri seara al treilea meci amical din perioada pregătirilor de vară, în care au testat mai mulți jucători veniți în probe la echipa brăileană. După ce ieri au câștigat cu 4-0 amicalul cu echipa de Liga a 4-a ACS Comunal Cazasu, astăzi echipa antrenată de Gheorghe Barbu a întâlnit pe Sporting Liești. Dacia Unirea s-a impus cu 2-0 (1-0), dar gălățenii au oferit o replică bună având și câteva ocazii de a marca, printre care și o bară.

Primul șut pe poartă al meciului a aparținut celor de la Liești, dar Avram a fost la post și a reținut. În minutul 4 Calu a centrat de pe dreapta, mingea a traversat careul și a ajuns pe partea cealaltă la Hâmpea, însă șutul acestuia din careu, pe colțul scurt, a trecut pe lângă poartă.

În minutul 23, la o greșeală a fundașilor centrali ai celor de la Liești, Mihai Maxin a recuperat mingea în centrul careului și a șutat în dreapta portarului Vădeanu, deschizând scorul. În minutul 29 Raul Vitan a șutat cu boltă de la 18 metri poziție centrală, dar mingea a trecut peste poarta oaspeților.

Până la pauză jocul a fost unul echilibrat, disputat între cele două careuri, fără mari ocazii la niciuna dintre porți, iar cu un minut înaintea pauzei Marius Coti s-a accidentat și a părăsit terenul de joc, fiind înlocuit la pauză.

În minutul 52 Mucuță a intrat în careul oaspeților și a șutat de la 10 metri lateral dreapta spre colțul lung, dar portarul Vădeanu a respins în lateral.

În minutul 70 Calu a șutat de la 18 metri, dar portarul Vicol a respins în corner. După lovitura de la colțul terenului mingea a rămas tot în posesia brăilenilor, iar Dzoko a centrat de pe stânga în careu și Roland Stănescu a reluat cu capul din 6 metri în poarta celor de la Liești, 2-0 pentru Dacia Unirea Brăila.

În minutul 73 Sporting Liești putea să reducă din handicap, dar șutul lui Bârlădeanu, cel mai periculos jucător al oaspeților în repriza a doua, a lovit bara porții apărate de Botaș.

În minutul 85 Jean Charles a făcut o incursiune pe partea stângă și a pasat în colțul careului la Pleșa, însă șutul acestuia a fost prea slab pentru a-l învinge pe Vicol. Ultima ocazie de gol a aparținut oaspeților, în minutul 86, dar șutul lui Bârlădeanu a fost reținut de Botaș și rezultatul final a rămas 2-0.

Dacia Unirea Brăila: Raul Avram (min. 46 Paul Botaș) – Patrice Emery Feussi,  Claudio Anderson Merville, Norris Ichim, Darius Hâmpea – Mihai Maxin (min. 76 Alfonso), Lü Yuefeng, Gabriel Coți (min. 46 Andrei Pleșa), Raul Vitan (min. 61 Jean Charles) – Dragoș Mucuță (min. 61 Roland Stănescu), Mădălin Calu (min. 71 Dzoko).

Următorul meci amical pentru Dacia Unirea Brăila va fi sâmbătă, 28 iulie, în deplasare cu SSC Farul Constanța.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •