Sport

Fotbal. Amical de pregatire, Dunarea Galati – Conpet Ciresu 6-2 (2-1)

Fotbal. Amical de pregatire, Dunarea Galati – Conpet Ciresu 6-2 (2-1)

*s-a vazut diferenta de valoare si experienta echipei de Liga a 2-a*. elevii lui Darie si Ivan au timp sa creasca si sa capete experienta prin aceste meciuri de pregatire cu echipe din esaloanele superioare*

Fotbal. Amical de pregatire, Dunarea Galati – Conpet Ciresu 6-2 (2-1)
Vasile Darie si Ionel Ivan

Miercuri de la ora 11, pe terenul sintetic al stadionului „Dunarea” din Galati, Conpet Ciresu a dat replica echipei de Liga a 2-a, Dunarea Galati,  antrenata de Vali Stan, fostul jucator al CF Braila in turul campionatului trecut. In ciuda faptului ca a pierdut cu 6-2 (2-1), jucatorii pregatiti de Vasile Darie si Ionel Ivan au dat o replica buna echipei galatene. Scorul a fost deschis de echipa din Liga a 4-a braileana, in minutul 23, prin Alin Radu, care l-a invins cu un sut in diagonala pe portarul Olaru. Pana la pauza elevii lui Vali Stan au revenit si au trecut in avantaj prin reusitele lui Voicu si Florea.

Dupa pauza, galatenii si-au marit avansul in minutul 50, prin Chipirliu, care a profitat de o greseala a fundasilor centrali braileni, iar in minutul 60 Voicu a reusit “dubla” si a dus scorul la 4-1. Stanciulescu a reusit sa reduca din handicap in minutul 69, cand a reusit sa inscie intr-o situatie de unu-la-unu cu portarul galatean, dar in ultimele douazeci de minute echipa din esalonul second a mai inscris de doua ori in ultimele cinci minute, prin Morosanu si Dragan, dupa ce Nicolae Viorel a irosit o lovitura de la 11 m obtinuta de Andrei Craciun in minutul 75.

Vasile Darie si Ionel Ivan au folosit urmatorii jucatori: Stoica, Tudor – Coman, Cheles, Nicolae Viorel, Ghisman, Costache, Stanciulescu, A. Craciun, Nanu, Pavel, Radu, Grozea, Preda, Cireasa, Varlan, Gheorghe Viorel si Cazan. De partea cealalta, Vali Stan a trimis in teren urmatoarea echipa: Olaru, Cristescu, Hristian, Florea, Cristea, Cucu, Chebac, Laurentiu Radu, Grosu, Enache, Dragan, Chipirliu, Cristescu, Osman, Morosanu ?i Cenk.

Urmatoarele meciuri de verificare al celor de la Conpet Cire?u vor fi cu Gloria Movila Miresii, sambata 23 februarie, pe stadionul „Chimia” din statiunea Lacu Sarat, iar miercuri 27 februarie, vor juca pe terenul echipei de liga a treia, Otelul II Galati.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.