Actualitate

Fii tu un erou pentru Andrei!

Fii tu un erou pentru Andrei!

„Luptăm pentru eroi” este sloganul prin care ne propunem sa-i fim alături unui om măreț, Caporalului Andrei Săndel de 44 de ani.

Tumora maligna a colonului este diagnosticul mult prea dur chiar și pentru un erou, un adevăr mult prea dureros și o veste mult prea greu de dus. Dragostea nemăsurată pentru familie, țară și semenii săi îi dau putere lui Andrei să meargă mai departe. Nu se gândește nici o clipă să renunțe! Nu a renunțat nici în cei peste 23 de ani de activitate și nici în cele 3 misiuni din teatrele de operații. Acesta a demonstrat că este un militar model și un luptător neînfricat! A fost mereu alături de colegii săi din Batalionul de Artilerie 285 „Vlaicu Vodă” din Brăila și a participat în misiunile din Afganistan în 2005 și 2008 cu Batalionul 300 „Sfântul Andrei” din Galați și în 2010 cu Batalionul 811 Dej „Dragoni Transilvani”. Andrei are nevoie ca binele ce l-a făcut să i se întoarcă înzecit! Trebuie și poate să depășească acest obstacol doar dacă noi devenim eroi pentru el.

Putem face asta prin participarea la evenimentul caritabil ce va avea loc pe aleea Principală din Parcul Monument, pe data de 18 mai 2019, la ora 10.00. Andrei are nevoie de o șansa la o nouă viața prin plata tratamentului mult prea costisitor pentru el și familia lui. La fața locului va exista un punct de revitalizare cu apă, batoane energizante și fructe, alături de o urnă special amenajată adusă din partea familiei, în care fiecare va putea să ajute cu cât dorește, în funcție de posibilități.

Fiind o activitate caritabilă și nu o competiție sportivă, fiecare va alerga sau va merge atât cât va putea, în limita maximă a 10 ture (10 km). În semn de mulțumire și recunoștință organizatorii vor înmâna o diplomă de participare pentru meritul participanților și dorința de a se transforma, pentru o clipă, în eroi pentru Andrei!

În plus, primii 15 copii ce vor reuși să ajungă la linia de start după prima tură alergată în jurul Orașelului Copiilor vor primi o cupă și o medalie.

Donatii se pot face și în contul deschis la BRD pe numele Andrei Săndel, IBAN: RO41BRDE090SV27237500900 (Ron), B.R.D.-G.S.G., codul SWIFT: BRDEROBU, Laurentiu Cobzaru, tel: 0741390761 – ”Ce faci pentru tine, dispare odată cu tine, ce faci pentru alții rămâne pentru eternitate!”

Organizatorii mulțumesc sponsorilor Paper Print Invest și Fitofarm Domi SRL.

Parteneri ai proiectului sunt: Primăria Municipiului Brăila, IPJ Brăila, Jandarmeria Brăila, Poliția Locala Brăila, ISU DUNĂREA Brăila, IPA REGIUNEA 1 Brăila, IPA REGIUNEA 2 Galați, Obiectiv Vocea Brăilei, Viața Liberă Galați, Radio România Actualități, ProBrăila, Cuza Pirates Brăila, Liga Militarilor Profesioniști, Ziua de Constanța.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •