Actualitate

Evenimente rutiere produse de soferi bauti

Evenimente rutiere produse de soferi bauti

Vineri si sambata, evenimentele rutiere nu au lipsit din municipiul si judetul Braila. Trei dintre acestea au avut ca protagonisti soferi care s-au urcat la volan după ce au consumat bauturi alcoolice, iar unul dintre aceștia nici nu poseda permis de conducere.

În ziua de 20 aprilie a.c., în jurul orei 13:30, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Dorobanţilor, din direcţia străzii 1 Decembrie 1918 către strada Şcolilor, din cauza nerespectării distanţei, loveşte în partea din spate un alt autovehicul, condus de un brăilean, în vârstă de 58 de ani, care a fost proiectat într-un alt autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Brăila.

În urma evenimentului au rezultat numai pagube materiale, conducătorii auto prezentându-se la sediul Poliţiei Rutiere, unde au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că şoferul, în vârstă de 40 de ani, avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,42 mg/l şi a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

La data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 20:45, poliştii l-au identificat pe un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Brăila, care, conducând un autoturism, pe Bulevardul Independenţei, a pierdut controlul autovehiculului, răsturnându-se. Evenimentul s-a soldat numai cu pagube materiale.

Şoferul, care nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că acesta avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,21 mg/l şi a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără a deţine permis de conducere.

În cursul zilei de sâmbătă, 21 aprilie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila l-au depistat în trafic pe un tânăr, în vârstă de 18 de ani, din comuna Vădeni, în timp ce conducea un autoturism, pe strada 1 Decembrie 1918, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat că şoferul avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,50 mg/l şi a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •