Politica Actualitate

„Elita” tinereasca la PSD: Randunica si Caranica

„Elita” tinereasca la PSD: Randunica si Caranica
Elita tinereasca, scoasa la mezat
Elita tinereasca, scoasa la mezat

 

Gheorghe Bunea Stancu se ține de cuvânt. Nu își mai face prezența la obișnuitele conferințe de presă ale Partidul Social Democrat Brăila. Dar nu pentru că nu ar vrea, ci poate pentru că, fiind vacanță, ar avea nevoie de câteva zile de concediu. În aceste condiții, fără drept de apel, astăzi, la conferința de presă, și-au făcut apariția șefii celor două organizații de tineret ale Partidului Social Democrat Brăila, Adrian Rândunică, președintele Organizației Județene, și consilierul local municipal George Caranica, președintele Organizației Municipale.

Pentru că a început vacanța și cum toată lumea pleacă în concediu, se pare că și președintele Partidului Social Democrat Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, ar fi optat pentru a-și lua câteva zile libere pentru odihnă. Poate acest lucru ar motiva lipsa lui de la obișnuitele conferințe de presă care au loc în fiecare zi de vineri, la sediul partidului. Dacă săptămâna trecută a fost prezent deputatul Marian Dragomir, iată că astăzi a venit rândul șefilor organizațiilor municipale și județene de tineret ale Partidului Social Democrat Brăila, Adrian Rândunică și consilierul local municipal George Caranica, să iasă la rastel.

Dacă la începutul conferinței de presă ambii tinerei pășeau cu sfială, încercând să răspundă coerent și la obiect la întrebările jurnaliștilor, cei doi și-au luat inima în dinți făcând o serie de declarații cu privire la următoarele activități pe care le vor desfășura în județ și municipiu tinerii social-democrați în perioada estivală, dar și în toamnă.

Primul care și-a prezentat agenda activităților ce urmează a fi desfășurate în județ a fost Adrian Rândunică, președintele Organizației Județene a PSD Tineret, acesta având oarecum emoții, față de colegul său, George Caranica, președinte la Organizația Municipală, care este obișnuit cu prezența și întrebările jurnaliștilor, luând în considerare faptul că ocupă funcția de consilier municipal din partea PSD în cadrul Consiliului Local Municipal.

Și dacă în județ se vor organiza diferite acțiuni sportive la care sunt așteptați mai mulți tineri față de cei prezenți anul trecut, în municipiu tinerii social-democrați se vor axa pe o amplă campanie de conștientizare a tinerilor, elevilor și nu numai privind consumul de droguri, incluse fiind și etnobotanicele, precum și efectul care este produs în urma folosirii acestor substanțe interzise. Și cum “a venit vacanța cu trenul din Franța”, școlile fiind pustii, tinerii de la PSD Brăila vor continua această acțiune și în toamnă, făcându-și prezența în unitățile de învățământ.

Pentu început se poate spune că ambii tineri social-democrați s-au descurcat bine, însă cu siguranță și-ar fi dorit ca președintele Gheorghe Bunea Stancu să fie present la conferința de presă, așa cum făcea de obicei.

Reamintim că în urmă cu trei săptămâni, Gheorghe Bunea Stancu a luat decizia de a da mai puţine declaraţii presei, în sensul că prezenţa lui de la obişnuita conferinţă de presă din fiecare vineri va fi înlocuită de cea a senatorilor, deputaţilor şi consilierilor municipali şi judeţeni, mai ales că aceştia, în ultimii 10 ani, nu s-au afirmat prin declaraţii.

Gheorghe Bunea Stancu a spus la conferința de presă de vineri, 27 iunie 2014:

Referitor la ceea ce s-a speculat, că din 18 iunie voi pleca din CJ, eu vă spun că nu e adevărat. Da, sunt procese, ele se vor desfăşura în continuare, iar noi vom continua să ne facem treaba. Din acest motiv, am hotărât, împreună cu primarul, să venim mai rar sau deloc la conferinţa de presă. Vor veni colegii noştri parlamentari, pentru că i-aţi văzut mai rar în ultimii 10 ani. Vor veni consilierii municipali şi judeţeni, iar prezenţa noastră va fi din când în când, după cum este dimineaţa respectivă. O să ne schimbăm comportamentul. Vom da declaraţii celor ce merită, iar ceilalţi să ne scrie şi, în termen de 30 zile, conform legii, le vom răspunde.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •