Sport

Echipele scolii Ramnicelu medaliate cu aur si argint la Campionatul National de Fotbal Unificat

Echipele scolii Ramnicelu medaliate cu aur si argint la Campionatul National de Fotbal Unificat

Stadionul din Sântămăria Orlea, județul Hunedoara, a găzduit turneul final al Campionatului Național de Fotbal Unificat în 7, organizat de Federația Română de Fotbal în parteneriat cu Fundația Special Olympics.

La turneul final au participat 10 echipe de băieți și 7 de fete, calificate din fazele zonale. În total, peste 220 de elevi și profesori au participat la turneul final al Campionatului Național de Fotbal Unificat în 7.

La Campionatul Național de Fotbal Unificat în 7 au participat echipe care au în lot 11 jucători (6 sportivi Special Olympics și 5 parteneri, fără dizabilități). S-a jucat 7 contra 7 (4 sportivi Special Olympics și 3 parteneri), două reprize de câte 12 minute, pe teren redus.

Clasamentul final a fost următorul:

În competiția fetelor, în faza grupelor, echipa școlii din Râmnicelu a câștigat cu 3-1 meciul Suceava, apoi cu 5-0 meciul cu echipa din județul Vâlcea, iar în ultimul meci din grupă a învins cu 4-0 echipa din județul Gorj. În semifinale Școala Gimnazială Râmnicelu a câștigat cu 1-0 meciul cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad. În finală echipa din Râmnicelu a întâlnit din nou echipa din Suceava, pe care a învins-o cu 3-0.

Clasamentul final în competiția fetelor:

1. Școala Gimnazială Râmnicelu – Brăila
2. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Suceava
3. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Cluj-Napoca (în colaborare cu Șc. Gimnazială „Ion Agârbiceanu”)
4. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Arad (în colaborare cu Șc. Gimnazială „Adam Muller Guttenbrunn„ Zăbrani – Arad)

În competiția băieților, echipa de la Școala din Râmnicelu a câștigat cu 4-2 meciul cu echipa jjudețului Neamț și cu 3-1 meciul cu băieții de la Cluj. În semifinală băieții de la Râmnicelu au câștigat cu 4-2 meciul cu Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Filipeștii de Târg – Prahova. În finală echipa brăileană a întâlnit echiăa de la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Șimleu Silvaniei – Sălaj. Cu cinci minute înaintea finalului brăilenii conduceau cu 2-0, dar la final au pierdut cu 2-3 și s-au clasat pe locul secund la finalul competiției.

Clasamentul final al competiției băieților:

1. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Șimleu Silvaniei – Sălaj
2. Școala Gimnazială Râmnicelu – Brăila
3. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă Filipeștii de Târg – Prahova
4. Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Constantin Pufan” Drobeta Turnu Severin (Șc. Gimnazială nr. 6 – Drobeta Turnu Severin)

Participanții la competiție au primit trofee, medalii, tricouri și mingi din partea organizatorilor.

Lotul echipei de fete de la Școala din Râmnicelu a fost alcătuit din următoarele eleve: Toboșaru Andreea, Codreanu Annamaria, Caraman Ana Maria, Todica Nicoleta, Coteț Anamaria, Olteanu Alexia, Marcosan Alexandra.

Echipa de băieți a Școlii gimnaziale Râmnicelu: Codreanu Narcis, Ghencea Tudor, Năsturică Cosmin, Stanciu Alexandru, Costin Marian, Baicu Adrian, Ionescu Elvis, Apostol Andrei.

Toboșaru Andreea a fost desemnată cel mai bun portar al competiției fetelor, iar Olteanu Alexia a fost desemnată jucătorul finalei. Baicu Adrian a fost desemnat jucătorul finalei la competiția rezervată băieților.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •