HC Dunărea Brăila nu reușește să găsească soluții pentru a gestiona finalurile de meci, în care au pierdut multe puncte în acest sezon, în special în meciurile din Liga Florilor. Astăzi, în meciul cu SCM Craiova, fetele lui Hrupec au condus cu 3 goluri în minutul 53, dar au pierdut cu 28-27 în fața unei  echipe care acumulase doar 9 puncte în 10 meciuri.

Ambele echipe au fost pe rând la conducere în acest joc, Brăila fiind prima care s-a desprins la două goluri, 7-9 în minutul 18. Și finalul primei reprize a fost aproape de un dezastru pentru echipa pregătită de Hrupec. Dunărea a condus, 10-12 în minutul 22, pentru ca în minutul 29 Craiova să conducă cu 15-13. Safta și Dache au marcat pentru Brăila și la pauză scorul a fost egal, 15-15.

Dache a marcat primul gol din repriza doua, iar în minutul 39 HC Dunărea conducea cu 4 goluri, scor 17-21. La scorul de 18-22 Udriștioiu a aruncat din postură de inter, dar peste poartă și a ratat desprinderea la 5 goluri. Au urmat însă trei goluri la rând pentru Craiova și în minutul 45 Craiova s-a apropiat la un gol, scor 21-22, după un gol marcat de Andreea Adespii, handbalistă care și-a început cariera în Liga Națională la HC Dunărea. În minutul 47 Craiova a egalat la 23, după un gol marcat de Nicoleta Tudorică, o altă jucătoare care a fost în curtea echipei din Brăila.

Hrupec a cerut time out și de data asta Brăila a fructificat trei atacuri fără să primească gol și în minutul 53 tabela arăta SCM Craiova – HC Dunărea 23-26. Fetele lui Hrupec s-au tăiat din acest moment. După golul de 25-26 marcat de Ana Maria Savu, o altă jucătoare care a fost în curtea Brăilei, dar care atunci nu prea prindea minute, iar acum prinde lotul național, Kanaval a trimis în transversală, apoi Colac a egalat la 26. Czeczi ratează o aruncare de la 7 metri iar Adespii a adus Craiova la conducere. În minutul 58 Andrei a înscris pentru 28-26. Brăila a redus din handicap prin golul marcat de Dmitrovic, din aruncare de la 7 metri. Craiova a avut apoi atacul și l-a dus până la limita pasivului și a timpului de pe tabelă. Arbitrii au decis că mai sunt trei secunde, dar timpul era insuficient pentru ca Brăila să poată măcar să egaleze și Craiova a câștigat cu 28-27.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Dmitrovic -7 goluri, Czeczi -7, Dache -5, Udriștoiu -2, Kanaval -2, Safta -1, Milic -1, Tamires -1. Au mai jucat: Șerban – 6 intervenții, Nenezic – 7 intervenții, Bucur, Zamfirescu, Tiron.

HC Dunărea Brăila ocupă locul 6, cu 18 puncte din 12 meciuri jucate. În etapa următoare HC Dunărea va sta.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •