Sport

Echipa Liceului A. Saligny a câștigat Cupa Stăncuța la rugby-tag

Echipa Liceului A. Saligny a câștigat Cupa Stăncuța la rugby-tag

Joi 17.10.2019 sala de sport a Liceului Tehnologic Anghel Saligny a gazduit competitia CUPA STANCUTA la rugby-tag adresata tinerilor din ciclul gimnazial.

Actiunea sportiva a fost organizata de Scoala Gimnaziala Stancuta, prof. Bogoi Costel, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar Judetean avand un sprijin financiar din partea Directiei Judetene de Sport si Tineret un partener constant in competitiile de rugby tag si Rugby Club Braila. La startul competitiei au fost prezente un numar de patru echipe : Sc.Gimnaziala Nedelcu Chercea-prof.Daniela Stan, Sc.Gimnaziala Tichilesti-prof.Ionut Micu, Sc.Gimnaziala Stancuta-prof.Costel Bogoi, Lic.Tehnologica Anghel Saligny-prof.Geta Puscasiu.

In prezenta unui numeros public format din colegi  si parinti competitia s-a desfasurat in bune conditii oferite de scoala gazda. 

                               ORDINEA DE DESFASURARE A JOCURILOR:

1. Sc.Gim.N.Chercea-Lic.Teh.A.Saligny                                   2-12(0-7)

2.Sc.Gim.Stancuta- Sc.Gim.Tichilesti                                        5-6(2-3)                                                 

3. Sc.Gim.N.Chercea – Sc.Gim.Stancuta                                   3-3(1-1)                                

4.Sc.Gim.Tichilesti  – Lic.Teh.A.Saligny                                      6-11(0-8)

5. Sc.Gim.Tichilesti – Sc.Gim.N.Chercea                                      5-3(2-2)

6.Lic.Teh.A.Saligny –  Sc.Gim.Stancuta                                       7-7(3-4)       

      In urma acestor rezultate clasamentul final a fost:

1.LIC.TEHNOLOGIC A.SALIGNY-prof.Geta Puscasiu

2.SC.GIMNAZIALA TICHILESTI-prof.Ionut  Micu

3.SC.GIMNAZIALA STANCUTA-prof.Costel Bogoi

4.SC.GIMNAZIALA NEDELCU CHERCEA-prof.Daniela Stan

A fost o competitie reusita al carui scop a fost promovarea jocului cu balonul oval in randul scolarilor din ciclul gimnazial.Obiectivele competitiei au fost consolidarea si perfectionarea calitatilor si deprinderilor motrice specifice jocului de rugby-tag,acomodarea cu conditiile de concurs in vederea participarii la urmatoarele competitii oficiale si cunoasterea regulamentului de joc.Arbitrajul a fost asigurat de elevii liceului Anghel Saligny” a declarat profesor Dan Niculescu, președintele Rugby Club Brăila.

Acesta a spus că au fost remarcati cativa tineri cu reale calitati pentru practicarea jocului de rugby tag. Amintim o parte dintre acestia Ciocarlan Daniel, Ion Banu, Traian  Roxana (Sc. Gim. Tichilesti), Chiriac Marius, Manolache Valentin (Sc. Gim. Nedelcu Chercea), Barbu Andrei, Caprita Robert, Marin Denisa (Lic.Teh. A. Saligny), Orasanu Ionut, Chiru Laurentiu, Matei Alexandru, Leu Andreea (Sc.Gim.Stancuta),

La finalul competitiei a avut loc festivitatea de premiere, unde participantilor le-au fost oferite cupe, diplome, medalii si dulciuri din partea D.J.S.T-Braila si Rugby Club Braila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •