Sport

Dupa victoria cu CSU Stiinta Bucuresti, Cuza Sport va juca lunea viitoare la CSM Ploiesti

Dupa victoria cu CSU Stiinta Bucuresti, Cuza Sport va juca lunea viitoare la CSM Ploiesti

Etapa a III-a a fazei semifinale din Liga 1 de baschet masculin s-a încheiat luni după amiaă cu meciul dintre CSO Voluntari și CS Municipal Ploiești, disputat în Sala Agronomia din București. După această etapă singura echipă neînvinsă în faza semifinală este Cuza Sport Brăila, care a câștigat ambele meciuri jucate, având o restanță, deplasarea de la CSO Voluntari, programată pe 28 februarie. 

Luni după amiază, CSM Ploiești s-a impus în deplasare, în meciul cu CSO Voluntari, scor 71-76 (10-25, 20-17, 24-15, 17-19). Ploieștenii au astfel două victorii și o înfrângere în faza semifinală a Ligii 1, iar luni, 12 februarie a.c., de la ora 19.00, vor primi vizita celor de la Cuza Sport Brăila. Meciul se va juca în Sala Olimpia din Ploiești.

Pentru echipa antrenată de Cătălin Ștefănescu și Mircea Totolici se anunță un nou joc dificil, ploieștenii având un lot experimentat, cu mulți jucători care au jucat în Liga națională, dar și în cupele europene, dar aflați acum la final de carieră. Baschetbaliștii de la Cuza Sport vor încerca să demonstreze că nu sunt cu nimic mai prejos decât jucători precum: Cătălin Burlacu, Angel Santana, Vlad Dogaru, Adrian Tudor sau Danilo Stanoilovici. La ploieșteni evoluează și doi jucători care au jucat în sezoanele precedente și la Brăila, este vorba de Claudiu Lungu și Tudor Arteni.

CS Municipal Ploiești a pierdut în prima etapă meciul de la Constanța cu ABC Athletic, scor 93-67, apoi în etapa a doua au câștigat pe teren propriu meciul cu CSM Mediaș cu scorul de 94-66, iar în etapa a treia au câștigat la București meciul cu CSO Voluntari cu 76-71.

Cuza Sport Brăila și-a amânat meciul din prima etapă cu CSO Voluntari, iar în etapa a doua au câștigat cu 92-62 meciul de la CN Aurel Vlaicu, iar în etapa a III-a a învins la Brăila pe CSU Știința București cu 89-78.

În celelalte două meciuri din etapa a III-a a fazei semifinale din Liga 1 la baschet masculin s-au înregistrat rezultatele:

ABC Athletic Constanța – CN Aurel Vlaicu 75-81 după prelungiri. Pe sferturi scorul a fost 17-19, 16-17, 19-17, 16-15, 7-13)

CS Municipal Mediaș – CSM Sighetu Marmației 68-79

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •