Actualitate Social

Dupa biciclisti, politistii par sa le vina de hac tractoristilor

Dupa biciclisti, politistii par sa le vina de hac tractoristilor
Dupa biciclisti, politistii par sa le vina de hac tractoristilor
Dupa biciclisti, politistii par sa le vina de hac tractoristilor

 

Mai mulţi brăileni care conduceau tractoare au fost opriţi în trafic de poliţiştii de la Serviciul Rutier, iar 14 dintre aceştia nu au scăpat fără amendă. Aşa-zişii şoferi nici măcar nu aveau permis de conducere şi, mai mult decât atât, majoritatea aveau ataşate remorci neînmatriculate.

Poliţişti de la poliţiile orăşeneşti Ianca şi Însurăţei, Secţiile 2, 4 şi 5 de Poliţie Rurală Brăila, Ianca şi Viziru, posturile de poliţie comunale şi de la Poliţia Municipiului Brăila au acţionat pe arterele de circulaţie din zonele de competenţă pentru prevenirea evenimentelor rutiere grave şi verificarea legalităţii transporturilor de cereale şi materiale lemnoase.

Pe timpul desfăşurării activităţilor specifice au fost depistaţi mai mulţi participanţi la trafic care au pus în circulaţie autovehicule neînmatriculate sau care le conduceau fără să fie posesori ai permisului de conducere, precum şi transportatori de cereale şi materiale lemnoase, care nu deţineau documente legale cu privire la încărcătura transportată.

De exemplu:

La orele 9.35, a fost depistat, pe DC 38, în aceeaşi localitate, P.Costică, în vârstă de 61 de ani, din comuna Mircea Vodă, în timp ce conducea un tracotr neînmatriculat. I s-a întocmit dosar penal pentru punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat.

La orele 10:30, l-au verificat în trafic, pe DJ 202A, în afara localităţii Gradiştea, pe M.Ştefan, de 41 de ani, din comuna Gradiştea, căruia i s-a stabilit că ansamblul rutier pe care îl conducea, respectiv, tractor cu remorcă, nu era înmatriculat. Poliţiştii i-au întocmit dosar penal.

La orele 11.30, agenţi de la Postul de Poliţie Comunal Racoviţa l-au depistat pe DJ 202A, în localitate, pe G.Valentin (46 de ani), din satul Corbeni, care conducea un moped, fără să fie posesor al permisului de conducere, fapt pentru care i-au întocmit dosar penal.

La orele 12:30, agenţi de la Postul de Poliţie Comunal Mircea Vodă l-au depistat în trafic, pe DC 38, pe D.Anton (55 de ani), din localitate, care conducea un tractor cu o remorcă neînmatriculată şi fără să fie posesor al permisului de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducerea unei remorci neînmatriculate şi conducere fără permis.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •