Sport

Dunărea Brăila s-a distrat cu CSU Oradea în Cupa României

Dunărea Brăila s-a distrat cu CSU Oradea în Cupa României

HC Dunărea Brăila a făcut un antrenament cu public în meciul din 16-imile Cupei României – Fan Courier, în meciul cu CSU Oradea. Fetele lui Aurelian Roșca s-au impus la o diferență de 30 de goluri, scor 44-14 (24-7), în condițiile în care Alina Vătu nu a jucat nici un minut în acest meci. După ”galopul de sănătate” cu echipa de Divizia A pentru Dunărea Brăila urmează o partidă grea în campionat, cu campioana ultimelor sezoane, CSM București. 

Meciul a curs practic într-un singur sens chiar dacă primele care au marcat au fost fetele de la Oradea. De la scorul de 3-2 în minutul 7, echipa din Brăila s-a dezlănțuit și a marcat de 7 ori la rând. În minutul 19 diferența a ajuns deja la 10 goluri, scor 4-14, iar în minutul 28 Dunărea conducea pe tabela de marcaj cu 23-6! Până la pauză ambele echipe au mai înscris câte o dată și scorul primelor 30 de minute a fost 24-7.

Primele două goluri din repriza secundă au fost marcate de Nicoleta Safta, după care a urmat o perioadă de 4 minute în care fiecare echipă a marcat pe rând, câte 4 goluri de fiecare parte.  Brăila a marcat apoi încă de 3 ori și avansul s-a mărit la 22 de goluri, scor 11-33 în minutul 42. A urmat o altă perioadă de 3 minute în care s-a marcat succesiv la ambele porți, dar din minutul 45, când Maria Țanc a marcat pentru 14-35, gazdele nu au mai înscris nici un gol. Dunărea a marcat de 9 ori în ultimul sfert de oră, fără să primească gol, iar rezultatul final a fost 14-44, unul care arată diferența mare de valoare între Liga Florilor și Divizia A.

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Cătălina Preda -11 goluri ( 5 de la 7 metri), Diana Axinte -5, Ana Maria Berescu -5 (1 de la 7 m), Ștefania Epureanu -4, Nicoleta Safta -4, Cristina Gheorghe -4, Natasha Krnic -3, Nicoleta Tudor -3, Elena Dache -2, Elena Manea -2, Iryna Shutska -1. Au mai jucat: Gabriela Dobre, Marina Razum și Diana Munteanu. Nu a jucat deloc, fiind menajată, Alina Vătu.

Pentru echipa din Oradea cele mai multe goluri au fost marcate de Maria Țanc, autoare a cinci goluri.

Tragerea la sorți pentru optimile de finală ale Cupei României va avea loc marți, 19 februarie, la sediul Federației Române de Handbal.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •