Sport

Dunărea Brăila pierde la patru goluri diferență în deplasarea de la Corona Brașov

Dunărea Brăila pierde la patru goluri diferență în deplasarea de la Corona Brașov

După ce săptămâna aceasta conducerea HC Dunărea a luat decizia de a sancționa pecuniar jucătoareleși antrenorul pentru evoluțiile slabe din primele cinci etape, handbalistele de la Brăila au pierdut la 4 goluri diferență confruntarea de la Brașov, cu ASC Corona.

Brăilencele au deschis scorul în minutul 2 prin Elena Dache, dar Chiricuță a restabilit egalitate în câteva secunde. În minutul 4 Brăila a condus cu două goluri diferență, după ce Krnic a marcat pentru 1-3. Gazdele au revenit la conducere în minutul 15, scor 6-5, dar meciul a fost strâns până la 11-9, în minutul 22.

În minutul 25 Brașovul s-a desprins la patru goluri, scor 13-9, iar următorul gol al Dunării a fost marcat de Axinte în minutul 26, după aproape șapte minute în care elevele lui Dumitru Berbece nu a marcat. În minutul 27 Chiper a marcat pentru 15-10, dar ultimele goluri ale primei reprize au fost marcate de Brăila, prin Tudor și Dache și scorul la pauză a fost 15-12.

După pauză Eliza Buceschi a marcat primele goluri pentru Corona și diferența de cinci goluri s-a refăcut. Brăila a marcat apoi de trei ori consecutiv prin Shutska, Berescu și Krnic, iar în minutul 36 scorul era 17-15. În minutul 42 diferența a fost iar de două goluri, scor 19-17, în minutul 42, după care Corona a marcat de cinci ori prin Eliza Buceschi și diferența s-a mărit la șapte goluri, scor 24-17 în minutul 51.

Brăila a revenit și în minutul 57 s-a apropiat la trei goluri, scor 26-23. Ultimul gol al meciului a fost marcat de Corona, prin Daria Bucur, în minutul 58, stabilind scorul final, 27-23 (15-12).

Pentru HC Dunărea Brăila au marcat: Iryna Shutska -5, Elena Dache -4, Natasha Krnic -3, Diana Munteanu -2, Cristina Gheorghe -2, Cătălina Preda -2, (1 de la 7 m), Nicoleta Tudor -2, Alina Vătu -1 (1 de la 7 m), Ana Maria Berescu -1, Diana Axinte -1. Au mai jucat: Gabriela Dobre și Marina Razum -portari, Nicoleta Safta, Ana Maria Berbece.

Pentru Corona Brașov au marcat: Buceschi -9, Chiper -7, Bucur -5, Ciuciulete -3, Chiricuță -1, Tîrcă -1, Tamaș -1.

HC Dunărea Brăila se află pe locul 12 după șase etape, fără nici o victorie, având un singur punct și golaveraj 126-160, doar CSU Cluj având mai multe goluri primite decât echipa brăileană.

În etapa următoare, duminică, 28 octombrie, de la ora 17.30, HC Dunărea Brăila va primi vizita liderului la zi, CSM Rm. Vâlcea, singura echipă cu șase victorii din tot atâtea meciuri.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •