Sport

Dunarea Braila nu a reusit sa obtina cele 3 puncte in meciul cu Minaur Baia Mare

Dunarea Braila nu a reusit sa obtina cele 3 puncte in meciul cu Minaur Baia Mare

HC Dunărea Brăila nu a reușit să obțină toate cele trei puncte în primul meci pe teren propriu din această ediție de campionat. Echipa lui Dumitru Berbece a terminat la egalitate meciul cu nou promovata CS Minaur Baia Mare, scor 24-24, după ce la pauză scorul a fost 13-12 pentru brăilence. Brăila a ratat în acest meci nu mai puțin de 6 aruncări de la 7 metri. Fostul portar al Brăilei, Adriana Medvedova a demonstrat încă o dată că este un portar mare.

Meciul cu echipa lui Costică Buceschi a pus mari probleme echipei din Brăila. Oaspetele din meciul de astăzi au și condus în câteva rânduri în prima repriză, având și cea mai mare diferență înregistrată între cele două echipe, scor 6-10 în minutul 17. .Brăila a revenit și Axinte și-a readus echipa în avantaj în minutul 27, scor 12-11. Scorul pauzei a fost stabilit de Vătu, în ultimul minut, când Minaur s-a aflat în dublă inferioritate numerică.

După pauză, Axinte a marcat primul gol, când Baia Mare avea doar 4 jucătoare în teren și tot ea a marcat pentru 15-12. Minaur a mai egalat la 15 și apoi la 18, după care Brăila s-a menținut la unul sau două goluri până în minutul 55, când Dunărea conducea cu două goluri, scor 24-22. În ultimele cinci minute fetele de la Dunărea nu au reușit să își gestioneze avantajul și nu au mai marcat nici un gol. În schimb, Minaur a marcat de două ori și au avut atacul pe final de meci, când puteau înscrie golul unei victorii nesperate la un moment dat.

Pentru HC Dunărea au marcat: Alina Vătu -7 goluri (4 de la 7 m), Elena Dache -6, Diana Axinte -4, Nicoleta Tudor – 3, Nicoleta Safta -2, Cătălina Preda -1, Cristina Gheorghe -1. Au mai jucat: Gabriela Dobre –   intervenții reușite, Marina Razum – 5 intervenții reușite, Iryna Shutska și Diana Munteanu. Vătu a ratat 3 aruncări de la 7 metri, iar Dache, tudor și Axinte câte una.

Pentru Minaur Baia Mare au marcat: Kysankova -5 goluri, Lysewska -4, Shteriova -3, Seraficeanu -3, Burlacenko -2, Orșivschi-2, Cîrstea -2, Taivan -2, Bondar -1. În poartă, Adriana Medvedova, fostul portar al Dunării Brăila în sezonul trecut, a avut 16 intervenții reușite.

După două etape HC Dunărea a acumulat un singur punct, iar în etapa a treia va juca în deplasare la HC Zalău.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •