Social

Duminică alergăm să o ajutăm pe Iuliana

Duminică alergăm să o ajutăm pe Iuliana

Iuliana Ţigănuş o profesoară de geografie din Brăila, are nevoie disperată de ajutorul nostru pentru a putea trece peste cea mai grea cumpănă a vieţii, lupta cu o boală nemiloasă. Iuliana a găsit leac pentru boala ei doar la o clinică din Turcia. Costurile sunt enorme, ajungând la aproximativ 150.000 de euro. Militarul gălăţean Laurenţiu Cobzaru îi mobilizează din nou pe oamenii de bine duminică, în Parcul Monument din Brăila, ca să alerge şi să o ajute pe tânăra mamă aflată în suferinţă.

Orice sumă, cât de mică, îi este de folos Iulianei Țigănuș pentru a aduna banii necesari tratamentului în Turcia. Oamenii de bine s-au mobilizat pe reţelele de socializare şi au organizat campanii care să ajute la strângerea de fonduri, o altă iniţiativă urmând să fie pusă în aplicare duminică, 24 martie.

Ideea îi aparţine militarului şi maratonistului gălăţean Laurenţiu Cobzaru, dedicat sprijinirii cauzelor umanitare. „Fii tu un erou pentru Iuliana” este denumirea evenimentului pe care gălăţeanul îl va organiza în Parcul Monument, între orele 10,00 şi 12,00. Doamne, domni, copii şi bunici, sportivi sau nu, sunt chemaţi să facă câţiva paşi sau, dacă pot, să alerge cei patru kilometri stabiliţi şi să doneze cât îi lasă inima şi buzunarul pentru Iuliana Ţigănuş şi fetiţa ei, Măriuca.

Fiecare participant va primi o diplomă în semn de mulţumire că ni s-a alăturat acestei cauze umanitare şi ca nu a rămas indiferent! La faţa locului va exista un punct de revitalizare cu apă, ciocolată, glucoză şi fructe, alături de urna special amenajată în care fiecare va putea să ajute cu cât doreşte, în funcţie de posibilităţi. Vă aşteptăm în număr cât mai mare! Iuliana va fi bucuroasă să ştie că o mulţime de oameni s-au mobilizat pentru a-i reda curajul şi puterea de care are nevoie să meargă mai departe în această luptă grea cu o boală nemiloasă”, a precizat Laurenţiu Cobzaru, organizatorul evenimentului de duminică, pentru Viața Liberă.

Cei care nu vor putea ajunge la alergarea în scop caritabil, dar vor să o ajute pe Iuliana cu bani, o pot face donând în contul RO72BRDE090SV09856420900.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •