Administratie

Dotari pentru Jandarmeria Braila din partea ATOP

Dotari pentru Jandarmeria Braila din partea ATOP
Dotari pentru Jandarmeria Braila din partea ATOP
Dotari pentru Jandarmeria Braila din partea ATOP

Miercuri, 25 ianuarie a.c., la ora 12.00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Brăila, a avut loc activitatea de predare-primire a bunurilor achiziţionate prin intermediul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Brăila, de la CJ Brăila către IJJ Brăila.

Astfel, pentru a le uşura munca în executarea misiunilor specifice, jandarmii brăileni au intrat în posesia a două monitoare LCD cu diagonala de 106 cm, trei imprimante laser A4, o imprimantă laser A3 color şi o cameră video (Handycam).

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Brăila  beneficiază pentru prima dată de suport material al A.T.O.P. Brăila, întrucât instituţia este membru al acestei autorităţi doar din a doua jumătate a anului 2015, ca urmare a modificării legislaţiei în domeniu.

 „Aceste bunuri sunt destinate în exclusivitate îmbunătăţirii activităţilor desfăşurate de Jandarmeria Brăila pe segmentul menţinerii ordinii publice, atât în municipiul, dar şi în judeţul Brăila. Unele echipamente vor fi utilizate în Centrul de monitorizare a situaţiei operative, având drept scop îmbunătăţirea performanţelor structurilor din stradă. Pe această cale doresc să mulţumesc, pentru sprijinul acordat, domnului Nicu Niţă, fost preşedinte ATOP Brăila, actualei conduceri a autorităţii, preşedintelui Consiliului Judeţean, dar şi celorlalţi consilieri, şi vă asigurăm că şi în continuare Jandarmeria îşi va îndeplini misiunea şi va fi în permanenţă în apropierea şi în mijlocul cetăţenilor, necondiţionat”, a declarat domnul colonel Vasile Moţ, inspector şef împuternicit al I.J.J. Brăila.

La rândul său, președibtele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac a declarat:

[quote]Prin A.T.O.P., noi toţi consilierii Consiliului Judeţean vom fi alături de toate instituţiile care au ca scop siguranţa cetăţeanului.Vom continua şi în 2017 să ne aplecăm asupra acestui subiect sensibil şi eu cred că cetăţenii merită să se simtă în siguranţă pe străzile şi pe drumurile municipiului şi judeţului Brăila. Sunt doar câteva bunuri pe care noi astăzi le-am dat, avem în vedere pentru anul 2017 şi alte bunuri, care ţin până la urmă şi de pregătirea dumneavoastră, de dotarea personalului, dar şi atribuţii, pentru a îmbunătăţi activitatea jandarmului care este în stradă şi are misiunea de a asigura securitatea cetăţenilor[/quote].

La activitate au participat cadre din conducerea IJJ Brăila, membri ai ATOP, dar și deputatul Nicu Niță, fost președinte al ATOP Brăila în anul 2016, când s-a decis achiziționarea acestor materiale pentru Jandarmeria Brăila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •