Politica

Dorin Petrea consideră că PNL Brăila va pierde alegerile prin ”propria aroganță”

Dorin Petrea consideră că PNL Brăila va pierde alegerile prin ”propria aroganță”

Coordonatorul organizației municipale a Pro România, fostul deputat Dorin Petrea, spune într-un comunicat de presă că liderii PNL și-au asigurat încă patru ani de opoziție la Brăila, prin propunerile pe care le-au făcut la Primăria municipiului și la președenția Consiliului Județean Brăila.

”La Brăila, săgeata liberală s-a frânt din nou sub propria aroganță: încă 4 ani de opoziție locală!” este părerea lui Dorin Petrea, referitoare la variantele de candidați propuse de liberali și validate sâmbătă de BPN al PNL.

În urmă cu ceva timp, când încă PNL nu își desemnase candidații, Dorin Petrea a venit cu propunerea ca el să fie candidatul opoziției la actuala administrație a Brăilei, concentrându-se toate partidele de dreapta sub un candidat unic. Între timp, PNL a făcut o alianță doar cu Partidul Brăila Nouă și au propus candidați susținuți de această alianță electorală, iar Alianța USR-PLUS și-a anunțat și ea astăzi candidații la alegerile locale programate pe 27 septembrie 2020.

Prin decizia pe care au luat-o, leaderii PNL au hotărât ca noul primar al municipiului Brăila să fie Marian Dragomir, iar președintele CJ Brăila să fie tot Iulian Francisc Chiriac! Ce rost mai are să votezi cu PNL când știi de la început că au făcut blat cu PSD, din nou, că nu vor să își asume guvernarea locală, din nou, și că vor să fie în opoziție următorul mandat, din nou?!”, spune Dorin Petrea într-un comunicat de presă.

Coordonatorul organizației municipale a Pro România spune că acum partidului său îi revine sarcina politică şi obligația cetățenească să își asume o opoziție reală şi constructivă față de ”guvernul DEZASTRU PNL și față de administrația locală INEFICIENTĂ PSD”.

PRO-ROMÂNIA Brăila își asumă cu maximă responsabilitate acest deziderat politic și are soluții la problemele locale cu care se confruntă brăilenii, dar şi proiecte noi de dezvoltare durabilă a oraşului nostru pe care le vom prezenta şi le vom susţine în următoarea perioadă!” spune Dorin Petrea, care va fi și candidatul Pro România la primăria municipiului Brăila.

Distribuie postarea
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •